Автор Тема: Домашни Миленици  (Прочитано 748938 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Одг: Домашни Миленици .
« Одговори #405 на: 14 Август 2012, 13:39:50 pm »
Незнам зошто ама отсекогаш сум сметал дека ако ме нападне животно, колку и да е големо - должност ми е да му расплакам мајката после тоа. Ако треба и со пушка.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8532
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #406 на: 15 Август 2012, 14:09:23 pm »
Така мислам и јас. Да бев јас после откако ќе излезам куршум у чело им давам одма.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7057
« Одговори #407 на: 15 Август 2012, 15:22:18 pm »
Мене ме нервираат луѓе што малтретираат животни по улици, правилото е едноставно, ако не те чачка не го чачкај. Никој не те тера да го храниш. Ако ти дојде бидејки држиш хамбургер од 7 ца, биди човек и дај му малку. Ако те нападне без причина, нормално убиј го ако сакаш.

п.с. А најмногу ме нервираат луѓе што земале некое милениче, и потоа се предомислиле и го оставиле некаде на улица.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #408 на: 15 Август 2012, 15:26:11 pm »
Како имаме тепано со другарми еден сељак што намерно згази кученце со кола!! Ко Вол у Купус го јадеше!

И може ќе завршеше се на мирен начин  ako кога го прашавме "зошто го загзи кученцето што ти сметаше?", да не одговореше шо ве боли к*р вас.

A така сељандуро...ела сега ....! ;D

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4220
« Одговори #409 на: 15 Август 2012, 15:36:30 pm »
+1
јес да имам шутнато подивено куче на другар,ама ме стаи и тесно му се повлекував додека можев,а тоа запнало за нога да ме касне,му опнав една лева неконтролирано,летна 2 метра у ваздух и више не ме дираше:)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #410 на: 15 Август 2012, 16:47:21 pm »
Едно маче се пикнало под кола кај мене, и мјаука. Ама силно некако. Ај се мотам околу кола - ќе си отиде. Не си оди! 5 минути пројдоа уште мјаука, а сакам да тргнам ќе го згазам. И фрлив камче да избега.

И бега по улица и го гледам му виси едната нога. Значи више некој го згазил или скокнало ретардираното од некаде.

Земав 3 парчиња печеница, ги ставив на едно ќоше.

Кога се вратив седи до саксијата и нема салами. Значи ги изело... Ептен жал ми падна.  :-\ Ова пред два дена.

« Последно менување: 15 Август 2012, 17:14:55 pm Deni »

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning
« Одговори #411 на: 15 Август 2012, 22:41:38 pm »

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7275
« Одговори #412 на: 16 Август 2012, 01:35:27 am »

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning
« Одговори #413 на: 16 Август 2012, 08:15:34 am »

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #414 на: 16 Август 2012, 17:39:44 pm »
Случајните минувачи на една улица во Њујорк гледале во шок како полицаецот пукал во кучето кое го чувало својот сопственик кој се онесвестил на улица.
Кучето стоело покрај својот спственик кога полицаецот се обидел да се доближи, а кучето се свртело и тргнало кон него и полицаецот испукал два куршуми.

Минувачите подоцна раскажале како виделе маж кој очигледно на улица доживеал напад и се онесвестил. Тогаш полицајците пробале да му се доближат, но кучето се плашело и не им дозволувало да се приближат.

"Тогаш полицаецот извлече пиштол и пукаше во кучето, а од улицата се слушна како некој довикна: Како можевте да го направите тоа?!", рекол еден од очевидците.

Кучето за среќа преживеало и сега се наоѓа кај ветеринар. Неговиот сопственик сеуште не е идентификуван, но очевидците рекле дека се работи за скитник од Полска кој често се шетал со кучето во тој дел од градот.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #415 на: 16 Август 2012, 17:47:14 pm »
Кучето немало што мајка да бара неврзано. Ако сметам дека ме напаѓа ќе реагирам со сите расположливи сили и средства - незнам што не е јасно.

Непостои нешто што повеќе нервира од неврзано куче по улици. Не постои. Да се потресувам јас и пола народ за да се матка тоа како будало. Исходот е јасен, или ќе го отруе некој, или ќе го мавне кола. Или ќе гризне некој и некој ќе му го скрши черепот со цефка.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #416 на: 16 Август 2012, 17:54:26 pm »
Ako kuceto go cuva gospodarot toa ne e isto. Moze bilo vrzano pa se ispustilo koga padnal covekot.

Poglupo nesto od Dzandar americki ne postoi na svetov!

I zosto go ubi kuceto, pak cekaat da dojde medicinska ekipa.

Idiot!

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14290
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #417 на: 16 Август 2012, 18:01:18 pm »
Кучето не умрело,а па овие шо пискаат демек ‘зошто го застрела ова она‘,толку да се грижеа за своите деца немаа да бидат толку дебилна нација.
И шо требаше џандарот да прај во случајот,да се брка со кучето по улици,да остави кучето да му искини раце и нозе?Вака,бам куршумот ај у курац.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7275
« Одговори #418 на: 16 Август 2012, 18:12:54 pm »
Се викаат Vector Control и тие си го решаваат кучето ...

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6845
  • French diamond
« Одговори #419 на: 16 Август 2012, 20:30:17 pm »

Квалитет на слика VGA  :D