Decki Kako sto mozete da vidite posle dosta vreme sobiranje modovi, dodatoci(avtomobili,motori,suspenzii i dr) uspeav da ja sredam igrava da mi pravi keif...
Mene ne mi e tolku do vozenjeto,kolku do sreduvanjeto na avtomobilite
a ova e link na kojsto moze da se vidat del od avtomobilite
http://vstanced.com/forums.php?m=posts&q=7&d=1720-Ima nekolku strani po internet koi funkcioniraat kako zaednica vo kreiranjeto na noviteti za igrava,non-stop izleguva nesto novo....
Eve sto e izmeneto vo odnos na porano
1.avtomobilite se prisposobeni od dr igr(NFS,GRID,JUICED,idr) taka da grafikata e svetlosni godini podobra(se gleda i na linkot pogore)
2.Zvucite,i drzenjeto na avtomobilite isto taka podlegnale na obrabotka,i mnogu zavisi od podvozjeto
3.Podvozjeto e skroz izmeneto,kako funkcionalno taka i graficki
4.Isto vazi i za motorite,epten dobro izgledaat....
5.Ima moznost za dodavanje na plus pateki za vozenje
6.Avtomobili i bandazi ima vo izobilstvo( gi ima skoro site avtomobili na forumov,Planirav i da gi rekreiram site da vi gi stavam tuka,ama ke pocekate malce,mnogu vreme saka
)
7.I definitivno najvazno igrata e celosno prerabotena,koregirani dosta nedostatoci,lesno se dodavaat modovi,lesno se odzemaat.....
8.Nikogas ne izbacuva od igra.....moze da se sluci samo ako ima staveno nekoj los mod,i zatoa se preporacuva da se stavaat eden po eden,za da
moze da go izbrisete i da si prodolzite so igranje
Se sto sum simnal od Internet mi stoi na komp,ima okolu 10 giga.....
P.S. Dokolku i posle ova ne se najdat zainteresirani,admin moze slobodno da ja izbrise temava.....
-Internet strani
Vstanced.com
street-legal-mods.com
slrr.pl
slrr.at.ua
smz.abcde.biz