Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Gabau на 15 Февруари 2017, 10:37:12 am@Stratro дали проба да поврзеш појачало со оптичкиот излез од андроид боксот? Планирам и ја да земам такво (пошто само тоа се нуди со оптички излез) и да го спојам со појачалото (HK3490) само незнам дали ќе има солиден звук.Ке пробам вечер...имам оптички кабел, па ке ти кажам.Сега аудиосингнал зима преку ХДМИ...
@Stratro дали проба да поврзеш појачало со оптичкиот излез од андроид боксот? Планирам и ја да земам такво (пошто само тоа се нуди со оптички излез) и да го спојам со појачалото (HK3490) само незнам дали ќе има солиден звук.
Си го купив после долго барање низ Солуна града омиленио ми албум од Чет (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: vladic3110 на 11 Февруари 2017, 22:12:23 pmСи го купив после долго барање низ Солуна града омиленио ми албум од Чет (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Го имаш и овде во Југотон. Big Muff, a?