Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:50:26 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 00:10:32 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:06:43 amЦитат: DareBmw на 05 Септември 2011, 22:44:06 pmЦитат: Vlado на 05 Септември 2011, 21:57:17 pmМенвај, и одма продавај го и пазари една 156 или 166 JTD. Па тој и сега може да земе 166јтд , ама паметен е дечкото нејќе пак да се изгори Haha,taka e druze,no deneska treba mnogu da vnimavas ima sekakvi lugje,sto ke te prevaraat i na kraj ke go jades,taka besr so golfot a i so mersedecot e200,celiot skapan bese edno krilo za zamena,za klima mi vika samo freon nema,prozorite dve ne mu se otvaraat i na kraj mi vika doplata od 700 evra,a najstrasno sto e koga go vide kaj mene malce izgreban branikot za toa mi pobara doplata od 1000 evrA,i pocnav da se smeam si vikam ovoj ili ne e normalen ili saka da me prevari pa da go jadam,a za motorot da ne zboruvam,kako so stoeli e rga fatil,a za mojata deneska me opismanija edni majstori kako kizo sto raboti samo so alfi i vo automobile i mi rekoa plin da i stavam i da se utepam od vozenjeЈас само што го видов на слика видов што лајно е мерцедесот . Види ако ти е за чување колата обавезно стаи си плин , многу е еконмично и јас бев скептик ама вистина е , плин е супер работа па друже изгледа на крај крајева така ке испадне,поарно ке фрлам уште 600 евра,но барем знам за што,бидејќи стварно до сега не најдов ниедна саглам кола,а мојата се знае сочувана внатре и надворешно,само со моторот што битна тој проблем но и тој е решен,утре ако испадне пак нешто не дај боже со мотор,ке си купувам половен мотор и пак ке си возам...тоа е, е сега ако дојдам до некоја убава пара можеби ке трампам но ке одам тогаш на сигурно болје уште 2000 евра да доплатам но да зимам барем некоја добра колаВо право си и ти Прашај во Плимонт колку ќе те кошта точно плинот , стави и терај
Цитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 00:10:32 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:06:43 amЦитат: DareBmw на 05 Септември 2011, 22:44:06 pmЦитат: Vlado на 05 Септември 2011, 21:57:17 pmМенвај, и одма продавај го и пазари една 156 или 166 JTD. Па тој и сега може да земе 166јтд , ама паметен е дечкото нејќе пак да се изгори Haha,taka e druze,no deneska treba mnogu da vnimavas ima sekakvi lugje,sto ke te prevaraat i na kraj ke go jades,taka besr so golfot a i so mersedecot e200,celiot skapan bese edno krilo za zamena,za klima mi vika samo freon nema,prozorite dve ne mu se otvaraat i na kraj mi vika doplata od 700 evra,a najstrasno sto e koga go vide kaj mene malce izgreban branikot za toa mi pobara doplata od 1000 evrA,i pocnav da se smeam si vikam ovoj ili ne e normalen ili saka da me prevari pa da go jadam,a za motorot da ne zboruvam,kako so stoeli e rga fatil,a za mojata deneska me opismanija edni majstori kako kizo sto raboti samo so alfi i vo automobile i mi rekoa plin da i stavam i da se utepam od vozenjeЈас само што го видов на слика видов што лајно е мерцедесот . Види ако ти е за чување колата обавезно стаи си плин , многу е еконмично и јас бев скептик ама вистина е , плин е супер работа па друже изгледа на крај крајева така ке испадне,поарно ке фрлам уште 600 евра,но барем знам за што,бидејќи стварно до сега не најдов ниедна саглам кола,а мојата се знае сочувана внатре и надворешно,само со моторот што битна тој проблем но и тој е решен,утре ако испадне пак нешто не дај боже со мотор,ке си купувам половен мотор и пак ке си возам...тоа е, е сега ако дојдам до некоја убава пара можеби ке трампам но ке одам тогаш на сигурно болје уште 2000 евра да доплатам но да зимам барем некоја добра кола
Цитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:06:43 amЦитат: DareBmw на 05 Септември 2011, 22:44:06 pmЦитат: Vlado на 05 Септември 2011, 21:57:17 pmМенвај, и одма продавај го и пазари една 156 или 166 JTD. Па тој и сега може да земе 166јтд , ама паметен е дечкото нејќе пак да се изгори Haha,taka e druze,no deneska treba mnogu da vnimavas ima sekakvi lugje,sto ke te prevaraat i na kraj ke go jades,taka besr so golfot a i so mersedecot e200,celiot skapan bese edno krilo za zamena,za klima mi vika samo freon nema,prozorite dve ne mu se otvaraat i na kraj mi vika doplata od 700 evra,a najstrasno sto e koga go vide kaj mene malce izgreban branikot za toa mi pobara doplata od 1000 evrA,i pocnav da se smeam si vikam ovoj ili ne e normalen ili saka da me prevari pa da go jadam,a za motorot da ne zboruvam,kako so stoeli e rga fatil,a za mojata deneska me opismanija edni majstori kako kizo sto raboti samo so alfi i vo automobile i mi rekoa plin da i stavam i da se utepam od vozenjeЈас само што го видов на слика видов што лајно е мерцедесот . Види ако ти е за чување колата обавезно стаи си плин , многу е еконмично и јас бев скептик ама вистина е , плин е супер работа
Цитат: DareBmw на 05 Септември 2011, 22:44:06 pmЦитат: Vlado на 05 Септември 2011, 21:57:17 pmМенвај, и одма продавај го и пазари една 156 или 166 JTD. Па тој и сега може да земе 166јтд , ама паметен е дечкото нејќе пак да се изгори Haha,taka e druze,no deneska treba mnogu da vnimavas ima sekakvi lugje,sto ke te prevaraat i na kraj ke go jades,taka besr so golfot a i so mersedecot e200,celiot skapan bese edno krilo za zamena,za klima mi vika samo freon nema,prozorite dve ne mu se otvaraat i na kraj mi vika doplata od 700 evra,a najstrasno sto e koga go vide kaj mene malce izgreban branikot za toa mi pobara doplata od 1000 evrA,i pocnav da se smeam si vikam ovoj ili ne e normalen ili saka da me prevari pa da go jadam,a za motorot da ne zboruvam,kako so stoeli e rga fatil,a za mojata deneska me opismanija edni majstori kako kizo sto raboti samo so alfi i vo automobile i mi rekoa plin da i stavam i da se utepam od vozenje
Цитат: Vlado на 05 Септември 2011, 21:57:17 pmМенвај, и одма продавај го и пазари една 156 или 166 JTD. Па тој и сега може да земе 166јтд , ама паметен е дечкото нејќе пак да се изгори
Менвај, и одма продавај го и пазари една 156 или 166 JTD.
Цитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 00:52:09 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:50:26 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 00:10:32 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:06:43 amЦитат: DareBmw на 05 Септември 2011, 22:44:06 pmЦитат: Vlado на 05 Септември 2011, 21:57:17 pmМенвај, и одма продавај го и пазари една 156 или 166 JTD. Па тој и сега може да земе 166јтд , ама паметен е дечкото нејќе пак да се изгори Haha,taka e druze,no deneska treba mnogu da vnimavas ima sekakvi lugje,sto ke te prevaraat i na kraj ke go jades,taka besr so golfot a i so mersedecot e200,celiot skapan bese edno krilo za zamena,za klima mi vika samo freon nema,prozorite dve ne mu se otvaraat i na kraj mi vika doplata od 700 evra,a najstrasno sto e koga go vide kaj mene malce izgreban branikot za toa mi pobara doplata od 1000 evrA,i pocnav da se smeam si vikam ovoj ili ne e normalen ili saka da me prevari pa da go jadam,a za motorot da ne zboruvam,kako so stoeli e rga fatil,a za mojata deneska me opismanija edni majstori kako kizo sto raboti samo so alfi i vo automobile i mi rekoa plin da i stavam i da se utepam od vozenjeЈас само што го видов на слика видов што лајно е мерцедесот . Види ако ти е за чување колата обавезно стаи си плин , многу е еконмично и јас бев скептик ама вистина е , плин е супер работа па друже изгледа на крај крајева така ке испадне,поарно ке фрлам уште 600 евра,но барем знам за што,бидејќи стварно до сега не најдов ниедна саглам кола,а мојата се знае сочувана внатре и надворешно,само со моторот што битна тој проблем но и тој е решен,утре ако испадне пак нешто не дај боже со мотор,ке си купувам половен мотор и пак ке си возам...тоа е, е сега ако дојдам до некоја убава пара можеби ке трампам но ке одам тогаш на сигурно болје уште 2000 евра да доплатам но да зимам барем некоја добра колаВо право си и ти Прашај во Плимонт колку ќе те кошта точно плинот , стави и терај сум прашал пред два месеци кога ја зедов колата,случајно преку форум прашав,па они ме викнаа утредента да одам до кај нив и да ми објаснаат за плин,ми го пофалија некој нов систем ландирензо макс 570 евра ми направија цена,но чекам деновите преку МТВ од синдикатот да поднесам барање за да можам на рати да го отплаќам,бидејќи малце за у кеш не ми е работата
Цитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:57:55 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 00:52:09 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:50:26 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 00:10:32 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:06:43 amЦитат: DareBmw на 05 Септември 2011, 22:44:06 pmЦитат: Vlado на 05 Септември 2011, 21:57:17 pmМенвај, и одма продавај го и пазари една 156 или 166 JTD. Па тој и сега може да земе 166јтд , ама паметен е дечкото нејќе пак да се изгори Haha,taka e druze,no deneska treba mnogu da vnimavas ima sekakvi lugje,sto ke te prevaraat i na kraj ke go jades,taka besr so golfot a i so mersedecot e200,celiot skapan bese edno krilo za zamena,za klima mi vika samo freon nema,prozorite dve ne mu se otvaraat i na kraj mi vika doplata od 700 evra,a najstrasno sto e koga go vide kaj mene malce izgreban branikot za toa mi pobara doplata od 1000 evrA,i pocnav da se smeam si vikam ovoj ili ne e normalen ili saka da me prevari pa da go jadam,a za motorot da ne zboruvam,kako so stoeli e rga fatil,a za mojata deneska me opismanija edni majstori kako kizo sto raboti samo so alfi i vo automobile i mi rekoa plin da i stavam i da se utepam od vozenjeЈас само што го видов на слика видов што лајно е мерцедесот . Види ако ти е за чување колата обавезно стаи си плин , многу е еконмично и јас бев скептик ама вистина е , плин е супер работа па друже изгледа на крај крајева така ке испадне,поарно ке фрлам уште 600 евра,но барем знам за што,бидејќи стварно до сега не најдов ниедна саглам кола,а мојата се знае сочувана внатре и надворешно,само со моторот што битна тој проблем но и тој е решен,утре ако испадне пак нешто не дај боже со мотор,ке си купувам половен мотор и пак ке си возам...тоа е, е сега ако дојдам до некоја убава пара можеби ке трампам но ке одам тогаш на сигурно болје уште 2000 евра да доплатам но да зимам барем некоја добра колаВо право си и ти Прашај во Плимонт колку ќе те кошта точно плинот , стави и терај сум прашал пред два месеци кога ја зедов колата,случајно преку форум прашав,па они ме викнаа утредента да одам до кај нив и да ми објаснаат за плин,ми го пофалија некој нов систем ландирензо макс 570 евра ми направија цена,но чекам деновите преку МТВ од синдикатот да поднесам барање за да можам на рати да го отплаќам,бидејќи малце за у кеш не ми е работатаПа заврши си ја и таа работа , утре кога ќе ја продаваш повеќе шанси имаш да ја дадеш со плин
Цитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 02:05:23 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:57:55 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 00:52:09 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:50:26 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 00:10:32 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:06:43 amЦитат: DareBmw на 05 Септември 2011, 22:44:06 pmЦитат: Vlado на 05 Септември 2011, 21:57:17 pmМенвај, и одма продавај го и пазари една 156 или 166 JTD. Па тој и сега може да земе 166јтд , ама паметен е дечкото нејќе пак да се изгори Haha,taka e druze,no deneska treba mnogu da vnimavas ima sekakvi lugje,sto ke te prevaraat i na kraj ke go jades,taka besr so golfot a i so mersedecot e200,celiot skapan bese edno krilo za zamena,za klima mi vika samo freon nema,prozorite dve ne mu se otvaraat i na kraj mi vika doplata od 700 evra,a najstrasno sto e koga go vide kaj mene malce izgreban branikot za toa mi pobara doplata od 1000 evrA,i pocnav da se smeam si vikam ovoj ili ne e normalen ili saka da me prevari pa da go jadam,a za motorot da ne zboruvam,kako so stoeli e rga fatil,a za mojata deneska me opismanija edni majstori kako kizo sto raboti samo so alfi i vo automobile i mi rekoa plin da i stavam i da se utepam od vozenjeЈас само што го видов на слика видов што лајно е мерцедесот . Види ако ти е за чување колата обавезно стаи си плин , многу е еконмично и јас бев скептик ама вистина е , плин е супер работа па друже изгледа на крај крајева така ке испадне,поарно ке фрлам уште 600 евра,но барем знам за што,бидејќи стварно до сега не најдов ниедна саглам кола,а мојата се знае сочувана внатре и надворешно,само со моторот што битна тој проблем но и тој е решен,утре ако испадне пак нешто не дај боже со мотор,ке си купувам половен мотор и пак ке си возам...тоа е, е сега ако дојдам до некоја убава пара можеби ке трампам но ке одам тогаш на сигурно болје уште 2000 евра да доплатам но да зимам барем некоја добра колаВо право си и ти Прашај во Плимонт колку ќе те кошта точно плинот , стави и терај сум прашал пред два месеци кога ја зедов колата,случајно преку форум прашав,па они ме викнаа утредента да одам до кај нив и да ми објаснаат за плин,ми го пофалија некој нов систем ландирензо макс 570 евра ми направија цена,но чекам деновите преку МТВ од синдикатот да поднесам барање за да можам на рати да го отплаќам,бидејќи малце за у кеш не ми е работатаПа заврши си ја и таа работа , утре кога ќе ја продаваш повеќе шанси имаш да ја дадеш со плин да да баш точно,и другите така ми викаат,фала ти друже
Цитат: leopardi на 06 Септември 2011, 02:11:39 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 02:05:23 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:57:55 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 00:52:09 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:50:26 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 00:10:32 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:06:43 amЦитат: DareBmw на 05 Септември 2011, 22:44:06 pmЦитат: Vlado на 05 Септември 2011, 21:57:17 pmМенвај, и одма продавај го и пазари една 156 или 166 JTD. Па тој и сега може да земе 166јтд , ама паметен е дечкото нејќе пак да се изгори Haha,taka e druze,no deneska treba mnogu da vnimavas ima sekakvi lugje,sto ke te prevaraat i na kraj ke go jades,taka besr so golfot a i so mersedecot e200,celiot skapan bese edno krilo za zamena,za klima mi vika samo freon nema,prozorite dve ne mu se otvaraat i na kraj mi vika doplata od 700 evra,a najstrasno sto e koga go vide kaj mene malce izgreban branikot za toa mi pobara doplata od 1000 evrA,i pocnav da se smeam si vikam ovoj ili ne e normalen ili saka da me prevari pa da go jadam,a za motorot da ne zboruvam,kako so stoeli e rga fatil,a za mojata deneska me opismanija edni majstori kako kizo sto raboti samo so alfi i vo automobile i mi rekoa plin da i stavam i da se utepam od vozenjeЈас само што го видов на слика видов што лајно е мерцедесот . Види ако ти е за чување колата обавезно стаи си плин , многу е еконмично и јас бев скептик ама вистина е , плин е супер работа па друже изгледа на крај крајева така ке испадне,поарно ке фрлам уште 600 евра,но барем знам за што,бидејќи стварно до сега не најдов ниедна саглам кола,а мојата се знае сочувана внатре и надворешно,само со моторот што битна тој проблем но и тој е решен,утре ако испадне пак нешто не дај боже со мотор,ке си купувам половен мотор и пак ке си возам...тоа е, е сега ако дојдам до некоја убава пара можеби ке трампам но ке одам тогаш на сигурно болје уште 2000 евра да доплатам но да зимам барем некоја добра колаВо право си и ти Прашај во Плимонт колку ќе те кошта точно плинот , стави и терај сум прашал пред два месеци кога ја зедов колата,случајно преку форум прашав,па они ме викнаа утредента да одам до кај нив и да ми објаснаат за плин,ми го пофалија некој нов систем ландирензо макс 570 евра ми направија цена,но чекам деновите преку МТВ од синдикатот да поднесам барање за да можам на рати да го отплаќам,бидејќи малце за у кеш не ми е работатаПа заврши си ја и таа работа , утре кога ќе ја продаваш повеќе шанси имаш да ја дадеш со плин да да баш точно,и другите така ми викаат,фала ти дружеке треба да частам кафе хаха,за советите но ве има многу хехеајде ке организирам некоја журка па ке ве поканам сите
Цитат: leopardi на 06 Септември 2011, 02:12:43 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 02:11:39 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 02:05:23 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:57:55 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 00:52:09 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:50:26 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 00:10:32 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:06:43 amЦитат: DareBmw на 05 Септември 2011, 22:44:06 pmЦитат: Vlado на 05 Септември 2011, 21:57:17 pmМенвај, и одма продавај го и пазари една 156 или 166 JTD. Па тој и сега може да земе 166јтд , ама паметен е дечкото нејќе пак да се изгори Haha,taka e druze,no deneska treba mnogu da vnimavas ima sekakvi lugje,sto ke te prevaraat i na kraj ke go jades,taka besr so golfot a i so mersedecot e200,celiot skapan bese edno krilo za zamena,za klima mi vika samo freon nema,prozorite dve ne mu se otvaraat i na kraj mi vika doplata od 700 evra,a najstrasno sto e koga go vide kaj mene malce izgreban branikot za toa mi pobara doplata od 1000 evrA,i pocnav da se smeam si vikam ovoj ili ne e normalen ili saka da me prevari pa da go jadam,a za motorot da ne zboruvam,kako so stoeli e rga fatil,a za mojata deneska me opismanija edni majstori kako kizo sto raboti samo so alfi i vo automobile i mi rekoa plin da i stavam i da se utepam od vozenjeЈас само што го видов на слика видов што лајно е мерцедесот . Види ако ти е за чување колата обавезно стаи си плин , многу е еконмично и јас бев скептик ама вистина е , плин е супер работа па друже изгледа на крај крајева така ке испадне,поарно ке фрлам уште 600 евра,но барем знам за што,бидејќи стварно до сега не најдов ниедна саглам кола,а мојата се знае сочувана внатре и надворешно,само со моторот што битна тој проблем но и тој е решен,утре ако испадне пак нешто не дај боже со мотор,ке си купувам половен мотор и пак ке си возам...тоа е, е сега ако дојдам до некоја убава пара можеби ке трампам но ке одам тогаш на сигурно болје уште 2000 евра да доплатам но да зимам барем некоја добра колаВо право си и ти Прашај во Плимонт колку ќе те кошта точно плинот , стави и терај сум прашал пред два месеци кога ја зедов колата,случајно преку форум прашав,па они ме викнаа утредента да одам до кај нив и да ми објаснаат за плин,ми го пофалија некој нов систем ландирензо макс 570 евра ми направија цена,но чекам деновите преку МТВ од синдикатот да поднесам барање за да можам на рати да го отплаќам,бидејќи малце за у кеш не ми е работатаПа заврши си ја и таа работа , утре кога ќе ја продаваш повеќе шанси имаш да ја дадеш со плин да да баш точно,и другите така ми викаат,фала ти дружеке треба да частам кафе хаха,за советите но ве има многу хехеајде ке организирам некоја журка па ке ве поканам ситеЕден круг со алфата и едно скопско доста е хахаха
Цитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 02:15:34 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 02:12:43 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 02:11:39 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 02:05:23 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:57:55 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 00:52:09 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:50:26 amЦитат: DareBmw на 06 Септември 2011, 00:10:32 amЦитат: leopardi на 06 Септември 2011, 00:06:43 amЦитат: DareBmw на 05 Септември 2011, 22:44:06 pmЦитат: Vlado на 05 Септември 2011, 21:57:17 pmМенвај, и одма продавај го и пазари една 156 или 166 JTD. Па тој и сега може да земе 166јтд , ама паметен е дечкото нејќе пак да се изгори Haha,taka e druze,no deneska treba mnogu da vnimavas ima sekakvi lugje,sto ke te prevaraat i na kraj ke go jades,taka besr so golfot a i so mersedecot e200,celiot skapan bese edno krilo za zamena,za klima mi vika samo freon nema,prozorite dve ne mu se otvaraat i na kraj mi vika doplata od 700 evra,a najstrasno sto e koga go vide kaj mene malce izgreban branikot za toa mi pobara doplata od 1000 evrA,i pocnav da se smeam si vikam ovoj ili ne e normalen ili saka da me prevari pa da go jadam,a za motorot da ne zboruvam,kako so stoeli e rga fatil,a za mojata deneska me opismanija edni majstori kako kizo sto raboti samo so alfi i vo automobile i mi rekoa plin da i stavam i da se utepam od vozenjeЈас само што го видов на слика видов што лајно е мерцедесот . Види ако ти е за чување колата обавезно стаи си плин , многу е еконмично и јас бев скептик ама вистина е , плин е супер работа па друже изгледа на крај крајева така ке испадне,поарно ке фрлам уште 600 евра,но барем знам за што,бидејќи стварно до сега не најдов ниедна саглам кола,а мојата се знае сочувана внатре и надворешно,само со моторот што битна тој проблем но и тој е решен,утре ако испадне пак нешто не дај боже со мотор,ке си купувам половен мотор и пак ке си возам...тоа е, е сега ако дојдам до некоја убава пара можеби ке трампам но ке одам тогаш на сигурно болје уште 2000 евра да доплатам но да зимам барем некоја добра колаВо право си и ти Прашај во Плимонт колку ќе те кошта точно плинот , стави и терај сум прашал пред два месеци кога ја зедов колата,случајно преку форум прашав,па они ме викнаа утредента да одам до кај нив и да ми објаснаат за плин,ми го пофалија некој нов систем ландирензо макс 570 евра ми направија цена,но чекам деновите преку МТВ од синдикатот да поднесам барање за да можам на рати да го отплаќам,бидејќи малце за у кеш не ми е работатаПа заврши си ја и таа работа , утре кога ќе ја продаваш повеќе шанси имаш да ја дадеш со плин да да баш точно,и другите така ми викаат,фала ти дружеке треба да частам кафе хаха,за советите но ве има многу хехеајде ке организирам некоја журка па ке ве поканам ситеЕден круг со алфата и едно скопско доста е хахаха бујрум ич не е проблем,кога сакаш само јави се...тука сумне бегам од тоа што го зборувам хехехе
@ leopardiДечко мислам дека комотно можеш на режисериве од Холивуд, да им ја раскажеш целава приказна и да направите филм .... БТЊ може и некоја пара ќе ти дадат
Цитат: AllMightyMe на 06 Септември 2011, 10:53:12 am@ leopardiДечко мислам дека комотно можеш на режисериве од Холивуд, да им ја раскажеш целава приказна и да направите филм .... БТЊ може и некоја пара ќе ти дадат ајде заедно ке одиме ке им раскажеме се од почеток како се случило,па на крај крајева ако ни дават пари ти давам и тебе процент за идеата,хехе