не е артеч, туку е сонаши. уствари исти К е радиово. потполно исто изгледа.
локација ауто лидер. денес сликано. ми падна во око пошто е потполно истото што се продава на темава...
ај едно ривју кое можеби ке натера некого да го земе радиово.
ова што го продаваш јас го имам во бмв-то (истиот бренд да речеме малку поинаку изгледа) токму заради ретро стилот што го барав бидејки возилото е ретро нели, а да има за усб приклучок. радиото си работи без проблем. кај мене немам антена ставено, а фаќа од појаките радио станици.
ке го пофалам дека без проблем работи и усб-то и картицата за слот. неможе да ги чита и двете, тоа е нормално.
што се однесува до читање од картицата иде рандом како се снимени претходно. на дисплеот само пишува усб и толку. не пишува кој фолдер и кој фајл го чита, но и нема место на тој дисплеј тоа да го пишува пошто е нели, ретро стајл и дисплеот е уствари дигитронски или како ли се викаше да го еам тој тип на дисплеј. проблеми со потенциомер нема (како што на времето имаше проблеми да пуцкета со тие радиа од тоа време), а бирањето на станици иде глатко и лесно. копчињата се лесно подвижни, а самото радио е лесно за монтирање.. едноставно е...
позз