Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Na prethodniot post ke dodadam i obavezno ubavi mf krpi posto veruvaj mnogu znacat..
Цитат: dame на 24 Август 2017, 14:38:20 pmNa prethodniot post ke dodadam i obavezno ubavi mf krpi posto veruvaj mnogu znacat..Da preporacas dobri krpi ako ne e problem?? Kent? Sonax?
А плавите гуд јир?
A sungeri zema nekoi?
Цитат: The Ghost на 24 Август 2017, 12:49:17 pmПриметив дека е цела наука, и малку ме фаќа страв, но меракот е голем. Инаку земав heavy cut 400 i power protect ultra, по препорака на Игор од мафра. Викендов ќе се средува тоа, па се мислам и за после тоа дали имам потреба да ставам додатна заштита.. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Poso merakot ti e golem, prvo izgledaj eden kup klipcinja na youtube kako treba i najbitno neshto pred poliranje da ti e cista kolata, a pod cista se podrazbira i izmiena i glinirana (dekontaminirana). Srekno p.s. https://www.autogeekonline.net/forum/2017-new-car-detailing-how-article-mike-phillips/111332-here-s-what-you-need-get-into-machine-polishing-recommendations-beginner-mike-phillips.html
Приметив дека е цела наука, и малку ме фаќа страв, но меракот е голем. Инаку земав heavy cut 400 i power protect ultra, по препорака на Игор од мафра. Викендов ќе се средува тоа, па се мислам и за после тоа дали имам потреба да ставам додатна заштита.. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)