Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ccc, fiat остана само со 500 и панда, од сите класи се откажаа.
Бидејќи не знам дали постои Опел со 200 коња, нека истражи Стратре колку ќе чини целосен голем и мал сервис на Опел со турбо бензински мотор најблиску до 200 коњи, најблиска година до 159ката на Симо, во овластен сервис. Дури може и да се јави и врски да потегне во сервис за ценички.
Имам апдејт на темава: мојата кола е тапа бидејќи ми помина меракот одамна.
Цитат: MartinAlfista на 23 Ноември 2016, 12:27:44 pmБидејќи не знам дали постои Опел со 200 коња, нека истражи Стратре колку ќе чини целосен голем и мал сервис на Опел со турбо бензински мотор најблиску до 200 коњи, најблиска година до 159ката на Симо, во овластен сервис. Дури може и да се јави и врски да потегне во сервис за ценички. Ти немаш право ништо да бараш.Цитат: MartinAlfista на 01 Август 2016, 10:16:08 amИмам апдејт на темава: мојата кола е тапа бидејќи ми помина меракот одамна.Eat.Sleep.Sell that shit.Repeat.
Уште еднаш се докажа дека ниту еден муабет што го почнуваш на форумов ти нема поента.
Рече човекот што лечи комплекси на форум