Среќна нова година!
Анкетава не е прецизно дефинирана, со цел (очекуваниот) исход од неа на авторот да му користи во други цели
Намерно наведување на тенок лед е ...
Да, најчесто мењам над 4000 вртежи, колегите од работа на пример тоа добро го знаат и другите кои се возеле со мене. Мора ли сите сме исти? Што е дефиниција за ненормален?
(krell) Дарко, опушти се човече, ЦРВ-от е закон, прекрасностија со Алкантара... моторот е важниот момент кај нив, важно е дека ти прави мерак, а и јас сакав да го купам, добар попуст имаше
Поздрав,
Драган
Среќна Нова Година и на тебе Џиџи.
Инаку скроз сум опуштен
Само пишав од причина што тргнав од себе , кога читам форуми гледам да извлечам некакво сознание од искуствата на тие што имале да го пробаат.. Прашав како тоа ти е тром ЦРВ -то ако менуваш на тие вртежи, пошто во пракса јас го доживувам дека и те како тегне баш на тие вртежи.
Не реплицирав дека сум напнат, туку ради конструктивна дискусија, а и да не доведеме во заблуда некој што можеби сака да го знае реалното искуство од возење на некој тип возило.. Во случајов ЦРВ
Колку долго го возеше ЦРВ -то што го доживеа тромо?
Да не го возеше случајно автоматскиот менувач верзија? (Најлош автоматски менувач што некогаш сум имал прилика да пробам).
И јас го доживувам тромо ако пробувам на 2000 вртежи да претекнувам, ама ако дигнам вртежи и те како знае да повлече..
Инаку Мазда CX5 2.0 165 e далеку подобро искуство во секој поглед.. (како што се изјаснив веќе неколку пати).
Дарко