Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2906617 пати)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Ме изнервира прво што пола Скопје е затворено за сообраќај ради некој куртон што дошол, а после ме изнервира тоа што пред влада и собрание наредиле знамиња небаре во Албанија се наоѓаме а не во Македонија....
Хаос невиден е низ град...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
најзаебано е на тазе перена кола кога ќе ти се стаи да ти брише шофершајбна,ама го предупредувам уште на 2 метра од кола да не си ја пробува среќата:)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Јас до сега имам излезено и издигнато на клоци неколу такви гадови...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Сале me to

Ама сега им ја научив фората, оставам место пред мене 2 метра и кога ќе се приближи тргам :D Доста ефективно.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7564
a па кога ке видат табличка која не е СК, си нае*ал :):):):):)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
cim go vidis deka doagja nakaj tebe odma derenje i im fufa u princip odat na poluksuzni koli

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Што е со делегацииве? Мене ми се чини или има на секој 20 минути делегација па се утепаа од возење наваму натаму цел град стои за да помине некој дибек со хемороиди од седење у кожни фотељи.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Мора таа дрога да се продаде. Може да скисне.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Што е со делегацииве? Мене ми се чини или има на секој 20 минути делегација па се утепаа од возење наваму натаму цел град стои за да помине некој дибек со хемороиди од седење у кожни фотељи.

cel grad blokiran a jas delegacija ne vidov

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
@ Deni, вчера пред НЛБ со службеното ( никад не опрано ) гледам баци бара муштерија сите го одјебуваат, а ја брцам у џеб да најдат 5-10 динара, шофершајбна прљава ко јапанац после суши сесија да ти повратил, а ја дека имотен по џебови само 100 ки и 50 ки ;D , ме виде овој дека брцам по џебови док извадам рука од џеб пола шофершајбна ја избришал. Доаѓа од моја страна и му викам, батали бате барав по џебови динар неам. Вика, нема гајле а ме гледа дека дувам цигара. Заврши работа и ми вика имаш некоја цигара, ииииии ја радосен вадење 5 комада. Фала бате фала ;D ;D ;D Он среќен ја со отворен поглед кон колите пред мене најдовме заеднички јазик. ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Се сложувам за службени возила! :) :) :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20803
Една кофа идиотична, у црвено Рено Клио, шо кај пројде на црвено, уште најде да ми се дере зашто ја сум тргнал на зелено (и тоа веќе 2 секунди зелено), арно ама она „ловеше“ жуто, што станало црвено пред 5 секунди... Прв пут у живот да сакам да пребијам жена, али јеби га, ќе треба да одговарам ко за чоек...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Сале me to

Ама сега им ја научив фората, оставам место пред мене 2 метра и кога ќе се приближи тргам :D Доста ефективно.

и јас ја праам таа финта... ке си застанам 2-3 метра поназад, таман ке пријде ке тргнам нанапред и продолжуваат... еден од 50 ке се дрзне да се поврати и пак ке крене рака да брише, е тогаш отварам врата и мајка шајка и се по список терам... насилие до сега не сум употребил, мада на неколку им имам излезено од кола, а се разбегаа како лебарки на светло кога кеим упалиш :) :) :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Јас до сега имам излезено и издигнато на клоци неколу такви гадови...

следниот пат пробај со убацување у прва и тргање нанапред 20 цм... работи секогаш!