Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: bramovsk на 28 Август 2013, 11:01:18 amАко најдеш во МК Bilstein кажувај каде, јас сум во потрага па да проценам со што да се обидувам. SACHS не најдов во MegaAutoparts а дечкото таму беше добар да побара од некој друг и ни таму не успеаа да најдат за мојата кола. Сега како што стојат работите изгледа ќе завршам со оваа Reflex варијанта на Monroe, ама не се брзам премногу, лоши ми се но не се умира одма.Reflex Monroe кај нас нема да најдеш, бар јас не успеав.
Ако најдеш во МК Bilstein кажувај каде, јас сум во потрага па да проценам со што да се обидувам. SACHS не најдов во MegaAutoparts а дечкото таму беше добар да побара од некој друг и ни таму не успеаа да најдат за мојата кола. Сега како што стојат работите изгледа ќе завршам со оваа Reflex варијанта на Monroe, ама не се брзам премногу, лоши ми се но не се умира одма.
Цитат: AllMightyMe на 28 Август 2013, 15:08:59 pmЦитат: bramovsk на 28 Август 2013, 11:01:18 amАко најдеш во МК Bilstein кажувај каде, јас сум во потрага па да проценам со што да се обидувам. SACHS не најдов во MegaAutoparts а дечкото таму беше добар да побара од некој друг и ни таму не успеаа да најдат за мојата кола. Сега како што стојат работите изгледа ќе завршам со оваа Reflex варијанта на Monroe, ама не се брзам премногу, лоши ми се но не се умира одма.Reflex Monroe кај нас нема да најдеш, бар јас не успеав. Сервисот за амортизери на Илинденска, на оној потегот меѓу Имес и Макпетрол. Таму ги гледав и ги држев во рака Monroe Reflex амортизерите и добив некоја прилично добра цена - 14.000 за комплет предни и задни за Леонот, и тоа во Спорт изведба какви што беа и фабричките.