Зеро извини уште еднаш што пишувам празни муабети на темава.
Од кога знам за себе и од кога почнав да ја следам автомобилскава индустрија,цело време слушам како VW е најдобар во се,можеби и поради тоа ми се има створено таа аверзија кон тој бренд иако го почитувам секој бренд подеднакво.
Преку глава ми е од тие стереотипи и муабети дека еден бренд е најдобар,подобар од сите,совршен,му нема равен и слични коментари кој искрено не ги поднесувам.
Икрено не мислев дека ќе сретнам и на форумов толку конзервативни луѓе кој слепо му веруваат само на одреден бренд,без објективно да ги согледаат работите,мислев дека помеѓу младиве луѓе ги нема повеќе тие стереотипи ама очигледно сум се излажал.
Едноставно општеството ни е такво и ни го наложува тоа,само пуста надеж дека нешто ќе се смени.
Во моментов возам Рено ама неможам да се дрзнам да кажам дека се најдобри,истото ќе важи и доколку купам VW или било кој друг бренд.Сум возел многу брендови и на ниеден не му верувам слепо.
Текстов не се однесува на тебе,зошто знам дека твоите гледишта се поразлични,без разлика на изборот кој си го направил.Пред се ќе кажам дека си земал одлично возило кое долго ќе те служи што не значи дека е совршено.
Тука прекинувам и не се закачам веќе за доброто на форумов.Извинете што ве замарам со моите мислења!