Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дечки, многу ОТ терате.
Ajde neka e so sreka Fala druze
Цитат: zeroSignal на 22 Март 2011, 09:01:44 amДечки, многу ОТ терате.Okay, битно главен играч во ОТ беше шкодата... и намената на шкодаа на луди куре... Ај да кажеш од шкода тема, да тетаме ОТ за филмови, дискотеки и казина па да се љутиш... вака не гледам зашто.Da da moabetot e okolu kolata i nejzinata namena ,ali vo sekoj slucaj ako preci ke otvoram nova tema ne e problem
toa da,nego bas so Chlinkot zborev deka moze bi bilo interesno da i stavam nekoe izguvce kako onoj so kratkiot lanser,malo spojlerce i mnogu keif mi pravat led diodite da gi stavam vo prednite farovi,samo mi e strav da ne go jadam so garancijata.
Znam deka opasno bi izgledala so dobar bandaz,mene mi pravi merak ovoj na slikava da sum pri kes odma bi zemal http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/379651?searchID=1082081&Idx=21
Цитат: Ludi Kure на 26 Март 2011, 02:02:20 amtoa da,nego bas so Chlinkot zborev deka moze bi bilo interesno da i stavam nekoe izguvce kako onoj so kratkiot lanser,malo spojlerce i mnogu keif mi pravat led diodite da gi stavam vo prednite farovi,samo mi e strav da ne go jadam so garancijata. Не бе лед диоди за у такси... аииии си отишол... ако ти е кеиф, и така имаш леки земи стави бели енџел ајс... и украс еден голем топ... за да личи убаво... или види, прашај го тој од плава лагуна, он има спојлери од Oktavija RS, Па прашај го од кај ги земал