Се продава мојот VW Golf 7 GTD 2.0 TDI 184кс 2015
Регистриран со зелен картон до феврурари 2027. Нема никакви дополнителни трошоци, турбо, дизни, ламела, замаец, се е исправно и подготвен за на пат. Го имам од 2022ра година и имам пројдено 50000км со сервисна историја.
Опрема:
- Кожни седишта со греачи
- Панорамски кров
- Фабрички MIB 2 Discovery Pro голема навигација со Apple CarPlay & Android auto - App Connect. Тоа го имаат голфовите кои се моделска година 2016+). Користам адаптер Carlink 4.0 за Wireless CarPlay
- Keyless отворање и заклучување со допир на квака + стартување на автомобилот (Kessy)
- Камера за рикверц + сензори за паркирање напред + назад
- Адаптивен темпомат (Adaptive Cruise Control - ACC Radar), одржува дистанца до возилото напред + лимитер (одлично за Safe City)
- Bi-Xenon светла со следење на кривини и волан
- Автоматски светла и брисачи
- Sport & Sound пакет (Eco/Normal/Sport/Individual), со фабрички црвени шепи + Active Sound на издувот (фабрички)
- Front assist + advance warning
- Tyre pressure loss indicator
- Автоматски преклопувачки ретровизори со греачи
- Адаптер за меморија на Start&Stop -не мора да кликате на секое палење да не се гаси автомобилот во местo
- Фабрички затемнети задни стакла
Направени сервиси:
- Водна пумпа механичка + електронска водна пумпа за интеркулерот со водено ладење + антифриз
- Сите каиши заедно со каишот во уљната пумпа
- Предни лагери и буфери + амортизери
- Предни и задни рамења + јабучици
- Brembo Max Line предни (slotted со линии) и задни дискови и плочки + глицерин
- Philips D3S Xenon сијалици
- Масло и сите филтри менувани на 7000км (масло, воздух, гориво, филтер за полен со активен јаглен)
- 4x летни Continental Sport Contact 7 225/40 R18 (DOT 2024)
- 4x зимски Sava Eskimo HP2 (DOT 2022)
- Нанесена е керамичка заштита на сите прозорци
Цената е 16499€, без замени.
За повеќе информации побарајте ме на 077801541.
Бубе
Слики може да видите на:
https://reklama5.mk/AdDetails?ad=5649846