CARclub.mk ФОРУМ > Возила на Членови

KIA Sportage Anniversary 1.6 T-GDI 2023

<< < (8/55) > >>

AngelSK:

--- Цитат: Aleksandar90 на 08 Ноември 2023, 09:33:05 am ---
--- Цитат: balanar на 08 Ноември 2023, 09:27:09 am ---
--- Цитат: MAPJAH на 08 Ноември 2023, 04:49:59 am ---Соренто немаше изложено но ќе биде доста по скапо, секако не е опција затоа што е голем. Цената на мојот е 33500еур, овој пакет ќе бил ограничен на 6 месеци, тскс ги разбрав. Многу не сум воодушевен од продавачите во киа.

--- Крај на цитатот ---

Од мене огромен респект затоа што ја напиша цената.
Овде тие работи се кријат како змија - нозе, посебно во овој подфорум.

Многу безгрижни километри, мене многу ми се допаѓа колава уште откако излезе на пазарот.

--- Крај на цитатот ---
Лесно може да се дознае цената на нов автомобил ако знаеш и опрема , менувач... не е тоа проблем.
А не знам зошто некои кријат цена а си го претставуваат автомобилот.

--- Крај на цитатот ---

За да ги продадат поскапо ;D
Нели таков период дојде, купуваш 15к, продаваш 17,18к

Filip MK:
Со здравје да се вози, на убави места да ве носи и да уживате во возењето

Ordevski:

--- Цитат: MAPJAH на 08 Ноември 2023, 04:49:59 am ---
--- Цитат: Busav на 07 Ноември 2023, 23:36:47 pm ---Киава е 100 години пред шкодата... Со здравје да си ја тркалате прекрасна е! Ме интересира дали го виде сорентото и која цена е?

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

--- Крај на цитатот ---
Соренто немаше изложено но ќе биде доста по скапо, секако не е опција затоа што е голем. Цената на мојот е 33500еур, овој пакет ќе бил ограничен на 6 месеци, тскс ги разбрав. Многу не сум воодушевен од продавачите во киа.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Крај на цитатот ---
Честитки Мацко, со здравје да се вози! Отиде и ти на високо :) Боја, опрема, купечки ајвар, што повеќе да посака човек?
Туку, да знаеш какво бенве има за тие пари... :)

На тема продавачите во Киа, другар отиде по Стоник или xCeed, се врати со Рено Каптур! Ти изгледа си бил поупорен ;)

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

kimi makedonski:
Честитки и овде. Кокпитот супер изгледа верувам дека внатре е прекрасно да се биде.

--- Цитат: Ordevski на 08 Ноември 2023, 10:38:19 am ---
--- Цитат: Busav на 07 Ноември 2023, 23:36:47 pm ---Киава е 100 години пред шкодата... Со здравје да си ја тркалате прекрасна е! Ме интересира дали го виде сорентото и која цена е?

--- Крај на цитатот ---
Соренто немаше изложено но ќе биде доста по скапо, секако не е опција затоа што е голем. Цената на мојот е 33500еур, овој пакет ќе бил ограничен на 6 месеци, тскс ги разбрав. Многу не сум воодушевен од продавачите во киа.

--- Крај на цитатот ---
Честитки Мацко, со здравје да се вози! Отиде и ти на високо :) Боја, опрема, купечки ајвар, што повеќе да посака човек?

На тема продавачите во Киа, другар отиде по Стоник или xCeed, се врати со Рено Каптур! Ти изгледа си бил поупорен ;)

--- Крај на цитатот ---

Јас отидов по xceed ама појакиот мотор 1.5 турбото и не сакаа да обезбедат за тест ми дадоа 1.0 И тотално ме разочара од колата.

Ordevski:

--- Цитат: kimi makedonski на 08 Ноември 2023, 11:31:34 am ---Честитки и овде. Кокпитот супер изгледа верувам дека внатре е прекрасно да се биде.

--- Цитат: Ordevski на 08 Ноември 2023, 10:38:19 am ---

--- Крај на цитатот ---

--- Крај на цитатот ---

--- Крај на цитатот ---

Јас отидов по xceed ама појакиот мотор 1.5 турбото и не сакаа да обезбедат за тест ми дадоа 1.0 И тотално ме разочара од колата.

--- Крај на цитатот ---
Другарот ни добар ден, ни повелете, ни па некој дошол да разговара, едвај нашол некој за некое прашање за што добил тотално лош одговор. Не стигнал воопшто до тест возило :)

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија