CARclub.mk ФОРУМ > Возила на Членови

KIA Sportage Anniversary 1.6 T-GDI 2023

<< < (7/55) > >>

balanar:

--- Цитат: MAPJAH на 08 Ноември 2023, 04:49:59 am ---Соренто немаше изложено но ќе биде доста по скапо, секако не е опција затоа што е голем. Цената на мојот е 33500еур, овој пакет ќе бил ограничен на 6 месеци, тскс ги разбрав. Многу не сум воодушевен од продавачите во киа.

--- Крај на цитатот ---

Од мене огромен респект затоа што ја напиша цената.
Овде тие работи се кријат како змија - нозе, посебно во овој подфорум.

Многу безгрижни километри, мене многу ми се допаѓа колава уште откако излезе на пазарот.

Aleksandar90:

--- Цитат: balanar на 08 Ноември 2023, 09:27:09 am ---
--- Цитат: MAPJAH на 08 Ноември 2023, 04:49:59 am ---Соренто немаше изложено но ќе биде доста по скапо, секако не е опција затоа што е голем. Цената на мојот е 33500еур, овој пакет ќе бил ограничен на 6 месеци, тскс ги разбрав. Многу не сум воодушевен од продавачите во киа.

--- Крај на цитатот ---

Од мене огромен респект затоа што ја напиша цената.
Овде тие работи се кријат како змија - нозе, посебно во овој подфорум.

Многу безгрижни километри, мене многу ми се допаѓа колава уште откако излезе на пазарот.

--- Крај на цитатот ---
Лесно може да се дознае цената на нов автомобил ако знаеш и опрема , менувач... не е тоа проблем.
А не знам зошто некои кријат цена а си го претставуваат автомобилот.

Jimny:
Уште еднаш честитки прекрасен SUV вреди за секоја пара што си ја дал во однос на пазарот одлична зделка и цена за таков SUV , мене посебно бојата ми се допаѓа дали доплати за бојата?

stefanel984:
Со здравје да се вози. Добар избор.

Hyundai Santa Fe и kia Sorento, одат над 55к.......

Molec:
Честито! Супер избор, ја возев летово неколку дена (1000км), многу позитивно ме изненади.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија