Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: marjanot на 01 Декември 2011, 14:22:20 pmЦитат: Banzai на 01 Декември 2011, 13:06:19 pmЈас сум секогаш за некретнина, али за добра цена купена. Не 1500 евра за квадрат за просечен стан на просечна локација Некретнина си сака многи кеш на страна. Треба се’ да ти е обезбедено за да инвестираш во недвижнини и после само да одвртуваш славината.Си бара, ама некретнина се зема со начекување и со финти, не со 1700 евра квадрат кај мене во комшии...
Цитат: Banzai на 01 Декември 2011, 13:06:19 pmЈас сум секогаш за некретнина, али за добра цена купена. Не 1500 евра за квадрат за просечен стан на просечна локација Некретнина си сака многи кеш на страна. Треба се’ да ти е обезбедено за да инвестираш во недвижнини и после само да одвртуваш славината.
Јас сум секогаш за некретнина, али за добра цена купена. Не 1500 евра за квадрат за просечен стан на просечна локација
ај кога спомнавте некретнина, до колку би платиле квадрат за стан, понова градба, да кажеме, Капиштец, Тафталиџе, Карпош 1???
Треба да имаш, ама многу помалку од што мислиш. 40к и добар тајминг е се што треба за да се добие истото од 100к и лош тајминг.
ЈАс мојот стан во карпош 1 никогаш не би го дал под 1300 евра квадрат...
Аман бе 7 соби во 75м2
Јас на пример не би купил стан на приземје. Предност се на средните катови. А види члинк, на некои тоа 4 соби можеби и не му годи. На пр. мене