Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: ViksaSk на 19 Ноември 2011, 18:50:22 pmВо понеделник ќе имаш инфоОк,само да најдам некоја слика,само да знајш како изгледа решетката пошо има повеќе типови на браник ...инаку Евхаристо параполи за понудата Уствари можиш да видиш во темата за БМВ-то,како изгледаше решетката
Во понеделник ќе имаш инфо
Море ракун, кога да се собериме во 3 сато се стемнува. А ти шо напрај, барем положи? Ако немаш положено, ластици ќе ти маваме.
Све све... сеуште не знам кој е шев за Битола За Охрид е Деан, а за кај вас кој е Осмица ?
А оти ме нема мене бе?
Цитат: RikiRulz на 19 Ноември 2011, 23:58:56 pmСве све... сеуште не знам кој е шев за Битола За Охрид е Деан, а за кај вас кој е Осмица ?Море Рики, можело СкАпјанец да бил шев на Битолчани ?
Цитат: Rakun4e на 20 Ноември 2011, 02:21:25 amЦитат: RikiRulz на 19 Ноември 2011, 23:58:56 pmСве све... сеуште не знам кој е шев за Битола За Охрид е Деан, а за кај вас кој е Осмица ?Море Рики, можело СкАпјанец да бил шев на Битолчани ? Се додека во личната карта ми пиши Made in Bitola, до тогаш немаш право на глас.