Автомобили > Генерално за Автомобилите

Квалитет на горивата во МК

<< < (6/769) > >>

kalimero:
Што им стана со ценава на бензинов бе у п.м.

zeroSignal:
Ја идам да се пунам гориво денес, за инат.

Cuore Sportivo:

--- Цитат: gOJDO на 28 Февруари 2011, 13:54:43 pm ---Абе газ стопанкин, ќе ме натераат плин да ставам....Све пари шо изпоукрадоа децата и внуците на лекови и операции да им ги потрошат.

--- Крај на цитатот ---

Ова на никого не би му го посакал.

SaleSk:

--- Цитат: gOJDO на 28 Февруари 2011, 13:54:43 pm ---Абе газ стопанкин, ќе ме натераат плин да ставам....Све пари шо изпоукрадоа децата и внуците на лекови и операции да им ги потрошат.

--- Крај на цитатот ---

Ти најдобро да си ставиш поголеми дизни, комплет издув од грана, види тоа со притисокот регулирај, спушти ја главата, наштелувај палење на раније болје да ти прима, стави чип и колата направија место 9 да ти троши 14, а за сметка на тоа ке имаш звук и исто ке ти иде :) можда уствари место 190 ке ти иде 193, и од семафор до семафор ке ти убрзава место за 13,4 за 13,48 ;D
хахахаха
Што ке ставаш плин....

p.s. А бе ке не натераат исто ко у Кина...Точаци да си возиме...Ја и онака си го средиф мојот...Деновиве ке отворам тема - Тјунирање на велосипед... ;D

--- Цитат: maci на 28 Февруари 2011, 12:11:15 pm ---вчера натанкирав до врв.сега нека рипа цената :)

--- Крај на цитатот ---

Си заштедил многу...Немаш ни за хамбургер у 7-ца...Једино можеш четврт со месо и јогурт да се почастиш и евентуално од КАМ да си купиш крем банана  ;D

Sportex:
Не знам зошто се палите на покачување на цената на горивата...???
Ксенон, менон, вуфери, афтер маркет мултимедиа, гуми, спојлери, тунинг и на крај цената на горивата била важна....Иди Бегај...!!!
Тоа е муабет за  "обичните"  луѓе...не се поистoветувајте со нив...вие сте необични будали...комплет сите...заедно со мене...! :)

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија