Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Djidji дали ceratec-от е препорачан за поновите common-rail системи?
Јас планирам да ставам, само маслото ми е на макс. Треба некако да извадам. Иначе wet clutch ти е кумпкуг на мотори. Кој плива во истото масло со менувачот.
Нема врска па и ти, 100 грама има унатре.
Цитат: Vladeee на 12 Декември 2016, 11:59:51 amDjidji дали ceratec-от е препорачан за поновите common-rail системи?Слободно ставај.Цитат: osmica8 на 12 Декември 2016, 14:13:16 pmЈас планирам да ставам, само маслото ми е на макс. Треба некако да извадам. Иначе wet clutch ти е кумпкуг на мотори. Кој плива во истото масло со менувачот.Нема врска па и ти, 100 грама има унатре.
Цитат: Џонтра на 13 Декември 2016, 08:52:52 amЦитат: Vladeee на 12 Декември 2016, 11:59:51 amDjidji дали ceratec-от е препорачан за поновите common-rail системи?Слободно ставај.Цитат: osmica8 на 12 Декември 2016, 14:13:16 pmЈас планирам да ставам, само маслото ми е на макс. Треба некако да извадам. Иначе wet clutch ти е кумпкуг на мотори. Кој плива во истото масло со менувачот.Нема врска па и ти, 100 грама има унатре.Ептен на макс ми е. Жаре ја има накрцано до даска.
Дали адитивите за дизел од типот complet fuel sisteм cleaner имаат некое влијание за чистење и на егрот?
100 пати сум го ставал тоа Sonax од 250 денари без никакви контра ефекти.
Прочистување на што? Инаку, има исто колку што има и кај дизел.
Се јавив во аутомакедонија, имат ceratec на лагер 695 денари, ако некој е заинтересиран, мада и во Бриколаж беше 700 ден, последен пат кога бев. Ќе јадат двете коли по едно