Автомобили > Генерално за Автомобилите
Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили
martin_bt:
Влатко кај има такво масло и цена да не знајш? За вентилите шо те прашвав ме мрзеше да идам до Скопје па ги зедов од тука. :)
--- Цитат: FiLo на 05 Февруари 2015, 14:24:34 pm ---Зошто со толку густа градација ?
--- Крај на цитатот ---
Сепак е застава со мотор дизајниран од пред неколку децении, затоа малку погусто масло. Порано користев ,,Елф,, 20-50.
Zile:
А зашто не земеш вакво:
Ем синтетичко ем 20-50 е.
http://www.beo-car.rs/internet-prodaja-auto-delovi-beograd.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=309&category_id=23
FiLo:
--- Цитат: martin_bt на 05 Февруари 2015, 14:35:20 pm ---Сепак е застава со мотор дизајниран од пред неколку децении, затоа малку погусто масло. Порано користев ,,Елф,, 20-50.
--- Крај на цитатот ---
Добро, ама ете читам сега го освежуваш моторот. Јас на мојот болид моментално да му направам пример генерален ремонт, ке му ставам 10-40 градација така некое квалитетно уље, тотал 7000 и 9000 би му ставал со таа градација.
VLATKO Џентлменот:
--- Цитат: martin_bt на 05 Февруари 2015, 14:35:20 pm ---Влатко кај има такво масло и цена да не знајш? За вентилите шо те прашвав ме мрзеше да идам до Скопје па ги зедов од тука. :)
--- Цитат: FiLo на 05 Февруари 2015, 14:24:34 pm ---Зошто со толку густа градација ?
--- Крај на цитатот ---
Имаш во фасвас у Скопје,мора и во Битола да го има негде,цена ефтина мислам 450 или 500ден литар
Сепак е застава со мотор дизајниран од пред неколку децении, затоа малку погусто масло. Порано користев ,,Елф,, 20-50.
--- Крај на цитатот ---
Dimac:
--- Цитат: Allexxander на 05 Февруари 2015, 14:29:35 pm ---Сакам да ставам фолии, да си купам квалитетен потпирач за рака и да добие еден солиден третман кај Дарко те-ен. Финансии :(
Моментално па се до 03.03 имаш 50% попуст на клима фолии во Новус што според мене е многу прифатлива цена
--- Крај на цитатот ---
Навигација
[#] Следна страница
Оди на целосна верзија