Автомобили > Генерално за Автомобилите

Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили

<< < (4/857) > >>

kimi makedonski:
Тема седишта: Барај од манта б гте (како што имам јас) или кадетт е гси, од вектра нема да ти одговараат бидејќи вектра е со 4 врати и нема да се преклопуваат. Истотака од мантата ти одговараат и држачите нема никакви преправки одштравуваш стари и монтираш нови.

Тема волан: Ист таков ми даваа пред година и кусур за 1500. Но бидејќи не сум фан на такви ствари не го земав па да знаеш дека не е толку тешко да се најдат.

Тема обратомер: Бидејќи твојот е иста серија како мојот кадет (кружни фарови, долг шалтер) ме интересира кај тебе со часовник е или на тоа место ги има брзините.

onak:

--- Цитат: Drive-r на 05 Февруари 2015, 19:47:23 pm ---Oд кога го зголемиле?

--- Крај на цитатот ---

одсекогаш бил толку...

имаш атест 1700 денари
зелената листа од технички 600+ денари
150 денари некоја такса
и нова сообраќајна...

а атест како атест е помалку од 2000 денари.. во право си... ама пропратните трошоци, сите ги забораваат.

Pistorij:
Си купив ELF Competition ST 10W40, Oil flush, Филтер за масло, филтер за воздух, филтер за бензин и филтер за кабина.

МулевР:

--- Цитат: kimi makedonski на 06 Февруари 2015, 00:51:54 am ---Тема седишта: Барај од манта б гте (како што имам јас) или кадетт е гси, од вектра нема да ти одговараат бидејќи вектра е со 4 врати и нема да се преклопуваат. Истотака од мантата ти одговараат и држачите нема никакви преправки одштравуваш стари и монтираш нови.

Тема волан: Ист таков ми даваа пред година и кусур за 1500. Но бидејќи не сум фан на такви ствари не го земав па да знаеш дека не е толку тешко да се најдат.

Тема обратомер: Бидејќи твојот е иста серија како мојот кадет (кружни фарови, долг шалтер) ме интересира кај тебе со часовник е или на тоа место ги има брзините.

--- Крај на цитатот ---
За седишта мислам како што има Martin_GSM на фичото.
А за волан ако најдам таков арно ако не некој  како нарди и слично.
Со часовник е но планирам да купам со брзините и на тоа место на вградам за температура, а на местото каде што е за температурата и бензинот да ставам обортомер. (за бензин мислам дека нема да ми биде потребно, бидејќи ке виде на плин).

Бузуки:
Си купив..

А сакам, тоест најдов за да купам ксенон, Х7 6000К 1400 денари.. ваков е ист..

Некој има ваков ? дали го бива или па ?

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија