Автомобили > Генерално за Автомобилите
Менување на таблици
Tischläufer:
--- Цитат: Stefan995 на 23 Јули 2014, 19:21:30 pm ---Dali mozhe da se narachaat istite tablichki koi shto gi poseduvash, da receme vo sluchaj da si ja izgubil, oshtetil i slichno?
--- Крај на цитатот ---
Не е дозволено тоа, затоа што од секоја комбинација на бројки и букви се рпави само еден пар и крај на муабетот.
darko mk5:
--- Цитат: Falangasaurus на 23 Јули 2014, 22:47:14 pm ---
--- Цитат: Stefan995 на 23 Јули 2014, 19:21:30 pm ---Dali mozhe da se narachaat istite tablichki koi shto gi poseduvash, da receme vo sluchaj da si ja izgubil, oshtetil i slichno?
--- Крај на цитатот ---
Не е дозволено тоа, затоа што од секоја комбинација на бројки и букви се рпави само еден пар и крај на муабетот.
--- Крај на цитатот ---
a ako sakam da izvadam registracija za prikolica? kako togas davaat treta tablica?
velestrumf:
Колку што знам, бројчето на приколицата не е истото со тоа на колата. Приколицата си има свој регистарски број.
darko mk5:
Drzi voda, za da ja vozis so razlicni vozila ama kako sto se sekjavam do sega na 2 prikolici sum imal ista tablica kako kolata. Nejse, znam deka moze da ti napraat tablica ako imas vrski u koncar inaku po redovna postapka ne e mozno.
Tischläufer:
Во тој случај одиш на регистрација со приколицата. Они имаа порано одреден број на таблици испецатени во 3 примероци па ќе ти дадат таква или ќе те насочат од каде да одиш да земеш.
Навигација
[#] Следна страница
Оди на целосна верзија