Автомобили > Генерално за Автомобилите
Менување на таблици
Tasaxi:
--- Цитат: onak на 22 Јули 2014, 20:17:33 pm ---
--- Цитат: Tasaxi на 22 Јули 2014, 15:27:23 pm ---Здраво сакам да си ги сменам таблиците на колата сега ми се СК 3219 сакам да платам пример 100-200 еур или колку треба за да земам нешто како СК 3333 или СК 7777 или така натака.
Дали е тоа можно да се сменат таблиците ?
--- Крај на цитатот ---
со 100-200 еура не проаѓаш... исти бројки се чуваат, а ако инсистираш на типска таблица спреми се да броиш 1200 еура за таблици...
--- Крај на цитатот ---
За 1200 евра можам да си земам со сопствен натпис. Мене ми треба со убави бројки.
deanMKD:
рогови?
onak:
--- Цитат: Tommy на 23 Јули 2014, 04:34:59 am ---Ке си го почастиш дечкото што ги дели сообраќајните и табличките, и средено.
--- Крај на цитатот ---
дечкото што ги дели таблиците е инаку вработен во МВР... имајте го тоа на ум, кога ке решите да почастувате... подоборо да бркнете некој пријател, преку врски да ви обезбедат убава таблица, одошто да добиете кривична за обид за поткупување (мито и корупција) на службено лице.
Stefan995:
Dali mozhe da se narachaat istite tablichki koi shto gi poseduvash, da receme vo sluchaj da si ja izgubil, oshtetil i slichno?
karajann:
--- Цитат: Stefan995 на 23 Јули 2014, 19:21:30 pm ---Dali mozhe da se narachaat istite tablichki koi shto gi poseduvash, da receme vo sluchaj da si ja izgubil, oshtetil i slichno?
--- Крај на цитатот ---
Нема шанси, знам многу кои се имат обидено тоа да го направат, ама на никој му нема успеано.
Навигација
[#] Следна страница
Оди на целосна верзија