Општо > Фотографија

Рандом Авто-фотки..

(1/1959) > >>

zeroSignal:
Ставајте тука рандом автомобилски фотки што ќе ви се видат интересни..

Као за почеток:

Fic_CC:
Многу јака слика, изгледа како смртта да го прати фиќово :)

Tischläufer:
Фиќото го влече ламбото со картер преебан од скопските улици... :D

velestrumf:
Интересно кој е на прво место... Пошто позади Ламбото, ми се чини дека е Ferrari 599, или евентуално 612 Scaglietti :)

Типот у Фиатов го ужива моментот :D

Schmitt:

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија