Автомобили > Генерално за Автомобилите

Автомобилски Генерални Муабети

(1/598) > >>

RikiRulz:
Читам... сте помнале Круз као слично ниво со Лансеров...

Епа воошто и немаат допирна точка...

Крузот е толку неудобен на предните седишта... јас што не сум некој чоек од 2 метра, па кнап ми е, а и тесно е доле кај нозете... некако централната конзола е направена како за кинези....


Значи, во никој случај Круз... ( плус што има тропкање, квичи, крцка на 14 000 км и 2 години стара кола)

RikiRulz:

--- Цитат: zeroSignal на 27 Февруари 2013, 10:38:52 am ---@osmica: Твојот не го ставив пошто не беше во првите 2-3 страни. Ме мрзеше да листам. Али се нареди ти коли бре, и алфа, и лансер.. ;)

--- Крај на цитатот ---

И Сузуки Свифт 1.0 :)

zeroSignal:
Лансерот и Свифтот се негови колку што се мои Пасатот на татко ми и Сеичентото на мајка ми. ;)

MartinAlfista:
Ја се извинувам на клизач, ама и Алфата е на девојка му. ;D

Осмица се зезам, ама знам дека ќе ме бркаш да ме тепаш :D

RikiRulz:
Oсмица имаше негов точак, ама и тој му го украдоа ;D ;D ;D ;D

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија