Автор Тема: Совет за Golf PLUS 1.6 TDI - 2011  (Прочитано 20579 пати)

Отсутен t0m1cA

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 3263
Одг: Совет за Golf PLUS 1.6 TDI - 2011
« Одговори #75 на: 08 Април 2024, 08:53:44 am »
Јас се надевам дека кога ќе видиш 2ка напред ќе го огласиш :D

Отсутен Ordevski

 • Редовен
 • ***
 • Пораки: 1481
Одг: Совет за Golf PLUS 1.6 TDI - 2011
« Одговори #76 на: 24 Април 2024, 01:01:23 am »
Јас се надевам дека кога ќе видиш 2ка напред ќе го огласиш :D
Тоа е другарски благослов :)

Sent from my SM-S908E using Tapatalk


Отсутен AUUU

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 6964
Одг: Совет за Golf PLUS 1.6 TDI - 2011
« Одговори #77 на: 24 Април 2024, 15:48:52 pm »
Јас се надевам дека кога ќе видиш 2ка напред ќе го огласиш :D
Тоа е другарски благослов :)

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

И да знаеш дека си прав.

Ама прво да се најде нешто без 1ца напред, а да не биде поскапо од нов Xiaomi :)

Двете Шкоди ВРС ми прават мерак, битолската и велешката караван.

Отсутен Ordevski

 • Редовен
 • ***
 • Пораки: 1481
Одг: Совет за Golf PLUS 1.6 TDI - 2011
« Одговори #78 на: 15 Мај 2024, 22:39:57 pm »
Јас се надевам дека кога ќе видиш 2ка напред ќе го огласиш :D
Тоа е другарски благослов :)

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

И да знаеш дека си прав.

Ама прво да се најде нешто без 1ца напред, а да не биде поскапо од нов Xiaomi :)

Двете Шкоди ВРС ми прават мерак, битолската и велешката караван.
Велешката не сум ја видел на оглас, ама знам на кого е, колата била во одлична состојба!

Sent from my SM-S908E using Tapatalk


Отсутен Nandor The Relentless

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 8174
 • Малерозен дрводарец
Одг: Совет за Golf PLUS 1.6 TDI - 2011
« Одговори #79 на: 15 Мај 2024, 23:07:47 pm »
Јас, еве, до ден денес чудим зошто темава уште се вика "Совет"...

Ама, пак...
Kога ќе размислам подобро, може и добро е името?!
@AUUU Извини, синка, не можев  ;D
When you turn on the radio does it return the favor?

Отсутен Boshe

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 4978
 • Пиши лаже
Одг: Совет за Golf PLUS 1.6 TDI - 2011
« Одговори #80 на: 15 Мај 2024, 23:14:10 pm »
Сега ке го советуваат да ја продаде, затоа... :D
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен AUUU

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 6964
Одг: Совет за Golf PLUS 1.6 TDI - 2011
« Одговори #81 на: 15 Мај 2024, 23:17:33 pm »
Јас, еве, до ден денес чудим зошто темава уште се вика "Совет"...

Ама, пак...
Kога ќе размислам подобро, може и добро е името?!
@AUUU Извини, синка, не можев  ;D
Да советуваа со време немаше д ги запознам сите предности на 1.6 тди моторите, вака се зближив со сите VW мајстори.

Отсутен AUUU

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 6964
Одг: Совет за Golf PLUS 1.6 TDI - 2011
« Одговори #82 на: 15 Мај 2024, 23:18:14 pm »
Јас се надевам дека кога ќе видиш 2ка напред ќе го огласиш :D
Тоа е другарски благослов :)

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

И да знаеш дека си прав.

Ама прво да се најде нешто без 1ца напред, а да не биде поскапо од нов Xiaomi :)

Двете Шкоди ВРС ми прават мерак, битолската и велешката караван.
Велешката не сум ја видел на оглас, ама знам на кого е, колата била во одлична состојба!

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Не е бензинецот, дизел караван е оваа.

Отсутен Ordevski

 • Редовен
 • ***
 • Пораки: 1481
Одг: Совет за Golf PLUS 1.6 TDI - 2011
« Одговори #83 на: 16 Мај 2024, 00:16:34 am »
Јас се надевам дека кога ќе видиш 2ка напред ќе го огласиш :D
Тоа е другарски благослов :)

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

И да знаеш дека си прав.

Ама прво да се најде нешто без 1ца напред, а да не биде поскапо од нов Xiaomi :)

Двете Шкоди ВРС ми прават мерак, битолската и велешката караван.
Велешката не сум ја видел на оглас, ама знам на кого е, колата била во одлична состојба!

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Не е бензинецот, дизел караван е оваа.
Да, баш за таква сум слушнал, од близок колега на сопственикот. Не се мисли, за некој странец (мислам Шкот) што работел за Брако била првично купена. На сегашниот сопственик (исто од Брако) му требаат пари, затоа ја продава.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

Отсутен AUUU

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 6964
Одг: Совет за Golf PLUS 1.6 TDI - 2011
« Одговори #84 на: 16 Мај 2024, 00:30:46 am »
Јас се надевам дека кога ќе видиш 2ка напред ќе го огласиш :D
Тоа е другарски благослов :)

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

И да знаеш дека си прав.

Ама прво да се најде нешто без 1ца напред, а да не биде поскапо од нов Xiaomi :)

Двете Шкоди ВРС ми прават мерак, битолската и велешката караван.
Велешката не сум ја видел на оглас, ама знам на кого е, колата била во одлична состојба!

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Не е бензинецот, дизел караван е оваа.
Да, баш за таква сум слушнал, од близок колега на сопственикот. Не се мисли, за некој странец (мислам Шкот) што работел за Брако била првично купена. На сегашниот сопственик (исто од Брако) му требаат пари, затоа ја продава.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Таа е :)

Отсутен Ordevski

 • Редовен
 • ***
 • Пораки: 1481
Одг: Совет за Golf PLUS 1.6 TDI - 2011
« Одговори #85 на: 16 Мај 2024, 01:11:16 am »
Јас се надевам дека кога ќе видиш 2ка напред ќе го огласиш :D
Тоа е другарски благослов :)

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

И да знаеш дека си прав.

Ама прво да се најде нешто без 1ца напред, а да не биде поскапо од нов Xiaomi :)

Двете Шкоди ВРС ми прават мерак, битолската и велешката караван.
Велешката не сум ја видел на оглас, ама знам на кого е, колата била во одлична состојба!

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Не е бензинецот, дизел караван е оваа.
Да, баш за таква сум слушнал, од близок колега на сопственикот. Не се мисли, за некој странец (мислам Шкот) што работел за Брако била првично купена. На сегашниот сопственик (исто од Брако) му требаат пари, затоа ја продава.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Таа е :)
Не се мисли, зимај :)

Sent from my SM-S908E using Tapatalk


Отсутен Astra 08

 • Јуниор
 • **
 • Пораки: 168
Одг: Совет за Golf PLUS 1.6 TDI - 2011
« Одговори #86 на: 08 Јуни 2024, 08:31:21 am »
Јас се надевам дека кога ќе видиш 2ка напред ќе го огласиш :D
Тоа е другарски благослов :)

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

И да знаеш дека си прав.

Ама прво да се најде нешто без 1ца напред, а да не биде поскапо од нов Xiaomi :)

Двете Шкоди ВРС ми прават мерак, битолската и велешката караван.
Edno vreme vaka bese zapalen za BMW, sega za Skoda. Sto ti pravat par godini iskustvo

Sent from my SM-S911B using Tapatalk


Отсутен AUUU

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 6964
Одг: Совет за Golf PLUS 1.6 TDI - 2011
« Одговори #87 на: 08 Јуни 2024, 09:26:11 am »
Јас се надевам дека кога ќе видиш 2ка напред ќе го огласиш :D
Тоа е другарски благослов :)

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

И да знаеш дека си прав.

Ама прво да се најде нешто без 1ца напред, а да не биде поскапо од нов Xiaomi :)

Двете Шкоди ВРС ми прават мерак, битолската и велешката караван.
Edno vreme vaka bese zapalen za BMW, sega za Skoda. Sto ti pravat par godini iskustvo

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
.