Автомобили > Генерално за Автомобилите

Кровни носачи и се` за нив :)

(1/32) > >>

FilipM:
Добри носачи за скии, да не се магнетни? Кај да барам и како се движат цените?

filipv:

--- Цитат: FilipM на 18 Јануари 2013, 10:23:41 am ---Добри носачи за скии, да не се магнетни? Кај да барам и како се движат цените?

--- Крај на цитатот ---

зашто да не се магнетни?

Banzai:

--- Цитат: FilipM на 18 Јануари 2013, 10:23:41 am ---Добри носачи за скии, да не се магнетни? Кај да барам и како се движат цените?

--- Крај на цитатот ---

Thule.

070231428 - Мики, застапник за Thule за Македонија. Јави се и прашај.

Поскапи се од овие што ги нудат карнер марнер, али thule е можеби најдобрата фирма за вакви ствари.

FilipM:

--- Цитат: filipv на 18 Јануари 2013, 13:57:58 pm ---
--- Цитат: FilipM на 18 Јануари 2013, 10:23:41 am ---Добри носачи за скии, да не се магнетни? Кај да барам и како се движат цените?

--- Крај на цитатот ---

зашто да не се магнетни?

--- Крај на цитатот ---

Зимно време нонстоп сум на скијање, нема да ги вадам...а и нема да се греби :)

@Banzai - И во Фиат прашав, ми рекоа дека фабрички тешко, ако сакам Thule, ќе разгледам што има на страната на Thule :)

Banzai:
Чиста работа ти се класика држачи и после си ставаш што сакаш на нив. За скии, за точак, сандук итн.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија