Автомобили > Настани и Собири во Македонија

Styling Show Струга 1-ви мај

<< < (3/3)

SaleSk:

--- Цитат: RikiRulz на Април 28, 2011, 22:46:03 pm ---Ке беше вицот, џабе патот :)

--- Крај на цитатот ---
Barem ima ubava hrana u Struga....za razlika od Ohrid...

RikiRulz:

--- Цитат: SaleSk на Мај 10, 2011, 22:15:52 pm ---
--- Цитат: RikiRulz на Април 28, 2011, 22:46:03 pm ---Ке беше вицот, џабе патот :)

--- Крај на цитатот ---
Barem ima ubava hrana u Struga....za razlika od Ohrid...

--- Крај на цитатот ---

Да ти кажам право, до сеа во Струга, само еднаш имам јадено и тоа на шеталиштето покрај дрим во некоја сендвичара... и не памтам, ни што, ни какво било јадењето :))))

google:
aaa riki nisto od struga cim ne si jadel vo Sv.Nikola...

Rakun4e:

--- Цитат: google на Мај 10, 2011, 23:37:42 pm ---aaa riki nisto od struga cim ne si jadel vo Sv.Nikola...

--- Крај на цитатот ---
Najdobri !

Навигација

[0] Индекс на пораките

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија