CARclub.mk ФОРУМ > Објави, известувања, комуникации со Администратори

Промена на прекар (Nickname)

(1/11) > >>

Simo - Carrier159:
Ве молам заради полесно пратење на членовите ако го смените, или веќе сте го смениле прекарот, напишете го тука стариот па потоа новиот.


На пример:


Carrier166 сега е Simo - Carrier166
S16 сега е S16-HGT
ARMExterminator сега е ARMEX

DasAuto.:

Volkswagen Das Auto сега е DasAuto.

Едит: Не мора да се цитира, доста е само да се напише  ;)

RedEco:
RedEcotec --> RedEco :)

Diesel:
RedBaron сега е Diesel.

Многу доцна ја видов оваа можност за промена на ник, инаку оваа работа ќе беше завршена многу одамна.

Tischläufer:
Falanga sega e Falangasaurus

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија