Пријатели на CARclub > SAMAD

Avto Kozmetika - MOTIP !

(1/6) > >>

Samco:
САМАД-АC е генерален дистрибутер и застапник за Македонија, на светски реномираната холандско-германска корпорација за производтсво на авто козметика МОТИП ДУПЛИ КОЛОР. Со најдолго искуство и со 11 производствени капацитети ширум Европа, МОТИП поседува 70 % од Европскит пазар за авто козметика. Нивната широка палета на политури, преку 900 разни нијанси на бои, технички спрееви, како и тјунинг лајнот е доволен показазтел за квалитетот и реномето на МОТИП, како и на нашта компанија која е одбрана да биде дел од големото семејство на МОТИП ДУПЛИ КОЛОР !!!

http://www.samad.com.mk/products.asp?k=products&kp=30

Direkten link za proizvodite na MOTIP na nasiot sajt...

poveke na   www.motip.com

Samco:
korisni linkovi od MOTIP !

http://www.youtube.com/watch?v=8xeICXv_uWs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=wz4KBbSC0QM

http://www.youtube.com/watch?v=vTpJFIaJYtE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=e8D8gJ0EyjM&playnext=1&list=PLAD78095FA626D714

http://www.youtube.com/watch?v=fzgYR2sZ_wQ

http://www.youtube.com/watch?v=CqWK05TH8WE

http://www.youtube.com/watch?v=e8D8gJ0EyjM

http://www.youtube.com/watch?v=19FOrEru9tE

http://www.youtube.com/watch?v=9vSgpXG7rYY

Samco:
Do 80 % popust na site MOTIP proizvodi ! Veke od utre zapocnuva golem popust duri i do 80 % popust na site MOTIP proozvodi, odnosno startuva akcijata se e 150 den !!!

Samco:
000477   ПОЛИР ВО БОЈА – бел   500 ml
000510   ПОЛИР ВО БОЈА – црн   500 ml
000514   ПОЛИР ВО БОЈА – сив   500 ml
000518   ПОЛИР ВО БОЈА – зелен   500 ml
000522   ПОЛИР ВО БОЈА – плав   500 ml
000526   ПОЛИР ВО БОЈА – бордо   500 ml
000530   ПОЛИР ВО БОЈА – црвен   500 ml
000404   СУПЕР ПОЛИР ЧИСТАЧ – за стара боја   500 ml
000406   ПОЛИР И ВОСОК   500 ml
000480   ПОЛИР ЗА ЦРНА ПЛАСТИКА   300 ml
000484   ПОЛИР ЗА КОЖА   300 ml
000488   ПОЛИР ЗА ХРОМИРАНИ ДЕЛОВИ   300 ml
000500   SCRATCH A WAY – одстранувач на гребнатини   100 ml
000403   ЧИСТАЧ НА ТАПАЦИР   400 ml
000506   СПРЕЈ ЗА СЈАЈ НА БРАНИЦИ И ПЛАСТИКА   400 ml
000443   ЧИСТАЧ НА СТАКЛА - тригер   500 ml
000594   СПРЕЈ ЗА СЈАЈ НА ГУМИ   400 ml
000446   ИНТЕНЗИВЕН ЧИСТАЧ НА БАНДАЖИ - тригер   500 ml
000448   ВОСОК ЗА БАНДАЖИ - тригер   500 ml
000492   ШАМПОН КОНЦЕНТРАТ  2 X 500 ml   1000 ml
000433   AIRCOREFRESHER / освежувач на клими / – лаванда   150 ml
000434   AIRCOREFRESHER / освежувач на клими / – потпури   150 ml
000435   AIRCOREFRESHER / освежувач на клими /  – лимон   150 ml
000436   AIRCOREFRESHER / освежувач на клими /  – портокал   150 ml
000437   AIRCOREFRESHER / освежувач на клими /  – јаболко   150 ml
000410   COKPIT СПРЕЈ / освежувач на простории / – потпури   400 ml
000420   COKPIT СПРЕЈ / освежувач на простории / – лимон   400 ml
000430   COKPIT СПРЕЈ / освежувач на простории / – лаванда   400 ml
000431   COKPIT СПРЕЈ / освежувач на простории / – ванила   400 ml
000004   ПАМУЧНА КРПА ЗА ПОЛИРАЊЕ 100 g   kom
000060   КРПИ ЗА ПОЛИРАЊЕ 19 х 20 cm   Set 5 kom

TUNING LINE      
00160   ТРАНСПАРЕНТНА БОЈА / боја за стоп светла / - црна   150 ml
00161   ТРАНСПАРЕНТНА БОЈА / боја за стоп светла / - црвена   150 ml
00162   ТРАНСПАРЕНТНА БОЈА / боја за стоп светла / - плава   150 ml
00163   ТРАНСПАРЕНТНА БОЈА / боја за стоп светла / - зелена   150 ml
00164   ОДСТРАНУВАЧ НА БОЈА ЗА СТОП СВЕТЛА   150 ml
722998   SILVERHROM SET   set
04097   БОЈА ЗА ДИСКОВИ ЗА КОЧНИЦИ – жолта   400 ml
04098   БОЈА ЗА ДИСКОВИ ЗА КОЧНИЦИ – црвена   400 ml
04099   БОЈА ЗА ДИСКОВИ ЗА КОЧНИЦИ – плава   400 ml

ТЕХНИЧКИ СПРЕЕВИ      
000400   РЕПАРАТОР ЗА ГУМИ   300 ml
000562   СИЛИКОНСКИ СПРЕЈ   400 ml
000563   СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КОЧНИЦИ   500 ml
000567   ЕЛЕКТРОПРОТЕКТОР   400 ml
000568   СТАРТ СПРЕЈ   400 ml
000569   ЧИСТАЧ НА КОНТАКТИ   400 ml
000576   ПОДМАЧКУВАЧ И ЧИСТАЧ НА ЛАНЦИ   600 ml
000573   ОДВИЈАЧ   400 ml
000574   ЧИСТАЧ НА МОТОР   400 ml
000580   ЧИСТАЧ И ОДРЖУВАЧ НА КЛИМИ   400 ml
000584   УНИВЕРЗАЛЕН ЧИСТАЧ   500 ml

БОЈА      
918524   COLOR WORKS - HROM SPREJ EFEKT   400 ml
04002   RALLY БОЈА ВО СПРЕЈ / акрилна / - бела мат   500 ml
04004   RALLY БОЈА ВО СПРЕЈ / акрилна / - бела сјај   500 ml
04005   RALLY БОЈА ВО СПРЕЈ / акрилна / - црна сјај   500 ml
04006   RALLY БОЈА ВО СПРЕЈ / акрилна / - црна мат   500 ml
04007   RALLY БОЈА ЗА БАНДАЖИ / акрилна / – сребрена   500 ml
04008   RALLY БОЈА ЗА БАНДАЖИ / акрилна /– златна   500 ml
04010   RALLY БОЈА ЗА БАНДАЖИ / акрилна /  – челично сива   500 ml
04009   RALLY БЕЗБОЕН ЗАШТИТЕН ЛАК / акрил /    500 ml
04054   RALLY ТЕМЕЛНА БОЈА / акрил /   500 ml
999888   TOUCH UP - ( коректор за гребнатини )    12 ml

ЗИМСКА КОЛЕКЦИЈА      
000412   СПРЕЈ ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ   400 ml
000442   ОДМРЗНУВАЧ НА БРАВИ   40 ml
000470   АНТИМАГЛИН СПРЕЈ - ТРИГЕР   500 ml
100462   СПРЕЈ ЗА ДОЖД - против дожд   500 ml

* Lager listata e sostavena spored momentalnata sostojba, ne isklucuvame moznost da falat nekoi proizvodi !

Vlatce-Vectra:
kade da gi vidime proizvodive ???

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија