CARclub.mk ФОРУМ > Објави, известувања, комуникации со Администратори

Банирани Членови

(1/6) > >>

zeroSignal:
На членот Бугар му е одземено правото за пишување пораки за следните 5 дена. Забраната автоматски ќе истече по 5 дена.
Причина е континуираното одење оф-топик, и по многуте опомени.

zeroSignal:
Членот goran44o е баниран на неодредено време. Причините се повеќе од очигледни.

zeroSignal:
Членот Бузуки доби 1-дневен бан заради изигрување модератор.

zeroSignal:
Членот Бугар доби 5-дневен бан заради еден куп причини.

zeroSignal:
Членот Кими Македонски доби 3-дневен бан заради прекршување на правилото број 2.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија