CARclub.mk ФОРУМ > Објави, известувања, комуникации со Администратори

Ако мислите дека некој пост ви е избришан

(1/127) > >>

Simo - Carrier159:
Прво проверете си во „ПРОФИЛ“ па најдолу на „прикажи ги последните пораки од овој член“, дали НАВИСТИНА ви  недостасува пораката. Ако не недостасува, кликнете на темата над пораката и ќе ве однесе на вашата порака. Ако недостасува, тогаш реагирајте кај модератори или админ, сигурно има зошто недостасува.

Поздрав :)

Tischläufer:
Еј не ми текнало да си погледнам во профил... ќе знам за друг пат.

Sportex:
Ако ништо од ова горенаведено не е а вас  сeпак ви недостасува некој коментар, да знаете дека Симо пак си играл Пиши-Бриши на форум! ;D

Deno:
Зошто ми е избришан постот од темата Комедија,фото,видео во кој имав постирано два линка?

Tischläufer:
Колатерална штета :D

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија