Општо > Игри за PC и конзоли

Компјутерски игрици

(1/535) > >>

djidji:
Еве по препорака на bubeqwerty, ја инсталирав SNIPER GHOST WARRIOR и можам слободно да ја препорачам на сите !!!Have a nice weekend ;)

zeroSignal:
Имаме форум за игрици. Преместено. :)

djidji:

--- Цитат: zeroSignal на Март 20, 2011, 14:36:37 pm ---Имаме форум за игрици. Преместено. :)

--- Крај на цитатот ---

:) Знам дека имаше-го барав, ама не го видов ;)  Како и да е - ФАЛА за помошта :P

zeroSignal:
Нема проблем, се случува. :)

djidji:

--- Цитат: zeroSignal на Март 20, 2011, 15:52:13 pm ---Нема проблем, се случува. :)

--- Крај на цитатот ---

ОК, друг пат не пијам коа сурфам ;D

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија