Пријатели на CARclub > Van Johnson

некои од возилата со вградени клима фолии!!!

(1/14) > >>

ACE A3:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/225/imag0075rh.jpg/]

Dzo:
жолтото клио од охрид ти дојде?

ACE A3:

--- Цитат: Dzo на Април 24, 2012, 23:22:35 pm ---жолтото клио од охрид ти дојде?

--- Крај на цитатот ---
реков да ја сокриам табличката ама кој го знае го знае

Dzo:

--- Цитат: ACE A3 на Април 25, 2012, 00:06:12 am ---
--- Цитат: Dzo на Април 24, 2012, 23:22:35 pm ---жолтото клио од охрид ти дојде?

--- Крај на цитатот ---
реков да ја сокриам табличката ама кој го знае го знае

--- Крај на цитатот ---

Прашувам оти има добар возен парк, а и охрид има добро мајсторче, затоа сакав да знам дали бил кај тебе, а и водено да стаам око на фолиите :)

Banzai:
А и белиот Type R сум го гледал низ Охрид :)

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија