Пријатели на CARclub > Van Johnson

КЛИМА ФОЛИИ

(1/25) > >>

ACE A3:
Клима фолии Само оригинал  8) 8)
директен увоз од УСА - генерални застапници на Johnson Window Films
имаме голем избор нијанси на лагер

Deni:
Здраво Аце. Дали имате проѕирна фолија со 0% затемнување?


Дали онаа фолија што е 5% затемнување, сте ја провериле на светломер? Колкава затемнетост има вистински? дали со 20% затемнети стакла ќе помине на атест е вистинското прашање. Дали имате фолија која може да се користи на предни стакла, легално?

Дали може да се одлепи фолија и колку е тоа комплицирано?

ACE A3:

--- Цитат: Deni на Април 24, 2012, 18:39:29 pm ---Здраво Аце. Дали имате проѕирна фолија со 0% затемнување?


Дали онаа фолија што е 5% затемнување, сте ја провериле на светломер? Колкава затемнетост има вистински? дали со 20% затемнети стакла ќе помине на атест е вистинското прашање. Дали имате фолија која може да се користи на предни стакла, легално?

Дали може да се одлепи фолија и колку е тоа комплицирано?

--- Крај на цитатот ---
znaci vaka ima folia sto e bezbojna samo so 99% uv zastita
a za vadenje na foliata ne e komplicirano osven zadnata sofersajmna dokolku ima greaci malku e potesko.

VTR:
Која е цената на фолијата за метар квадратен?

Bojan j:
Рецимо за Фиеста 2010 година, отприлика можеш да ми кажеш цена или мора да се измери ?

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија