Пријатели на CARclub > Van Johnson

Епа време беше, едно официјално ЗДРАВО на сите

<< < (2/5) > >>

Dzo:
ај здраво .. си затемнувал ли фарови, штопови, огледала, и дали има таква фолија? рецимо жолта за магленки ?

The Boy Next Door:

--- Цитат: ACE A3 на 25 Април 2012, 00:04:33 am ---
--- Цитат: The Boy Next Door на 25 Април 2012, 00:01:41 am ---Па јас сабајле го видов сервисот кога одев накај Звонко (со моторите) и се чудев од каде никна па сега овој сервис,иначе тоа е стариот сервис на Томче Рено. ;) ;D

--- Крај на цитатот ---
Бас така само реновиран и е 1000 пати посреден и дотеран

--- Крај на цитатот ---

Хахахахаха......

Од на Томче сервисот мислам дека и мојата гаража е по средена.Таму само он можеше да се снајде.

ACE A3:

--- Цитат: Dzo на 25 Април 2012, 00:08:23 am ---ај здраво .. си затемнувал ли фарови, штопови, огледала, и дали има таква фолија? рецимо жолта за магленки ?

--- Крај на цитатот ---
сега за сега немам таква фолиа наискрено земаф 1 провав кај мене ама мислам дека не ја биваше фолиата а не мајсторот ??? ???

Tischläufer:
Ќе ти поминам јас деновиве на консултација. Од колку до колку часот си таму?

yarre:
Јас денес бев, и ми се допадна искрениот однос на дечките. Инаку Голфот на Зеро е прекрасно направен. По мое барање, ќе направиме и мал експеримент, а за што ќе биде ќе ви откријам откако ќе истераме инсталација.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија