Пријатели на CARclub > Van Johnson

Епа време беше, едно официјално ЗДРАВО на сите

(1/5) > >>

ACE A3:
 ;) ;)

Deni:
Каде се наоѓа сервисот?

ACE A3:
LOKACIJA ;D ;D  ;D
gif hosting

The Boy Next Door:
Па јас сабајле го видов сервисот кога одев накај Звонко (со моторите) и се чудев од каде никна па сега овој сервис,иначе тоа е стариот сервис на Томче Рено. ;) ;D

ACE A3:

--- Цитат: The Boy Next Door на Април 25, 2012, 00:01:41 am ---Па јас сабајле го видов сервисот кога одев накај Звонко (со моторите) и се чудев од каде никна па сега овој сервис,иначе тоа е стариот сервис на Томче Рено. ;) ;D

--- Крај на цитатот ---
Бас така само реновиран и е 1000 пати посреден и дотеран

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија