Општо > Техника и Опрема

Матични, SSD, HDD, RAM, тајминзи и рандом IT ствари...

(1/2418) > >>

Cuore Sportivo:

Користени компоненти:

MSI-Z68A-G43
I5-2500
WD1002FAEX
OCZ SSD120 GB
RAM DDR3 8GB1600 Kingston XMP - Voltage 1.65V
PS - 600W Real
Case MaxCube Amoris6010

Инсталација на W7 Ultimate 64bit - 9 минути
Комплетна инсталација на драјвери - 2 минути


Задоволството муштеријата го кошташе 780 евра, со се графичка 1000 че.


РАКЕТА !

Deni:
Дисков ми остави впечаток! Како е во брзина спореден со Кингстон В200, имаш идеја?

osmica8:
Скапо за компјутер со i5 процесор.

Спенсер:

--- Цитат: osmica8 на Јануари 27, 2012, 16:51:10 pm ---Скапо за компјутер со i5 процесор.

--- Крај на цитатот ---

+1...

Deni:
2500к на 4Ghz. :)

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија