Општо > Техника и Опрема

Каков телевизор сакате, имате или ви треба?

(1/651) > >>

onak:
мојот телевизор го има сето ова на него.... и излез за 5.1 за сараунд, а хдми влезот-излез е за со пц т.е. лап топ. а инаку има и приклучок за на нет и точно 35 фиксни адреси на сервиси... ВИЕРА ЛИНК функционира топ... панасоник направил добар телевизор овој пат... а уствари кога не направиле они добар телевизор...

како и да е, пошто сега се навикнав на овој, ми фалат истиве тракаташки за на телевизорот во викендицата... и нај веројатно ке си земам и јас едно вакво уредче за таму.. фино лепо, екстерната меморија од 1 тера бајт, полна со филмови половина во хд резолуција и идеш на викенд...

Deni:

--- Цитат: onak на Декември 30, 2011, 00:19:35 am ---мојот телевизор го има сето ова на него....

--- Крај на цитатот ---
Е да бе, треба пола плата да дадам за телевизор со вграден хард...

gOJDO:

--- Цитат: onak на Декември 30, 2011, 00:19:35 am ---мојот телевизор го има сето ова на него....

--- Крај на цитатот ---
На моето магаре му е поголем екстремитетот одошто на твоето. :D Се надевам дека со овие информации ќе придонесеме за поуспешна продажба на уредот. :D

onak:

--- Цитат: Deni на Декември 30, 2011, 00:21:52 am ---

--- Крај на цитатот ---
Е да бе, треба пола плата да дадам за телевизор со вграден хард...

--- Крај на цитатот ---
зависи како гледаш на тоа... јас рокнав скоро 37 бона за телевизор за кој знам дека следниве 5 години нема да му биде рамен и дека се нешто што ке се појави во стилот подобро од ова, ке биде или слично или многу исто со ова... збориме за 42 инчен фулл хд телевизор...

еве го, сега е поевтинет , јас го зедов на промоција со 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА... ми пашеше у моментот и тоа е тоа:
http://www.technomarket.com.mk/products/09054134/panasonic-tx-l42s10e

и ај сега, да разгледаме малку цената... добар лцд тв нема под 26.000 денари, + уредчево од 5.000 денари и стигнавме до цената на телевизоров... е мана нели е што уредот си го зимаш а на телевизоров ти останува атачед форевр пошто е внатре нели... ама па озитивното е што нема кабли наоколу и 5 даљинска на маса... со виера линкот можеш да си ставиш и двд или блу реј пак од панасоник и со истото даљинско се да контролираш а и сараундот +вуферот се е преку едно даљинско...

SaleSk:
Така е.
Ај сеа некој од модераториве нека ја зачисти темава, дур не сум земал да мавам заушки ;)

+ кој рече дека сакаме ЛЦД да купиме и тоа све у едно?

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија