Автомобили > Генерално за Автомобилите

Растојание на штрафови кај сите возила и мерење на истото

<< < (2/34) > >>

osmica8:
Убаво ова Ракунче, одамна со Рики се спремавме за ваква тема, ама не најдовме време/информации.

Него овие се бајати доста информацииве, дали и како можи да ги дополнуваме?

Да одат во нови постови или да пишиме со цитирање?

Jove:

--- Цитат: MecheTo на 21 Декември 2011, 15:47:33 pm ---Добри информации,ама нецелосни,никаде не начекав модел на Застава... ;D

--- Крај на цитатот ---
4x98 како кај Fiat

Браво Ракун!

Rakun4e:

--- Цитат: osmica8 на 21 Декември 2011, 16:01:38 pm ---Убаво ова Ракунче, одамна со Рики се спремавме за ваква тема, ама не најдовме време/информации.

Него овие се бајати доста информацииве, дали и како можи да ги дополнуваме?

Да одат во нови постови или да пишиме со цитирање?

--- Крај на цитатот ---

Вратена е опцијата измени, така да можи да додаваме горе ;)
Така да кој има дополнителни информации нека кажи ;)

Cuore Sportivo:
Темава ја отвори правиот човек. Мислам дека не постои бандаш што Ракунче неможе да го набави.

kefi:
кај алфа 156 можеш да ги додадеш и алфа 147, алфа ГТ обете се 5x98

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија