Автомобили > Нови Автомобили

Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...

<< < (2/925) > >>

Drive-r:

--- Цитат: Deni на 22 Декември 2011, 22:27:11 pm ---Што ти треба?

--- Крај на цитатот ---
Дени кола бе :)  Шала на стр.

Ме интересира дали функционира, и кои се условите?

edonos:
Вчера бев до салонот на Бенз,новата Ц-класа купе,220 цди се продава за скромни 67.000 евра..

Фантастична понуда..

Deni:

--- Цитат: edonos на 24 Декември 2011, 11:55:13 am ---Вчера бев до салонот на Бенз,новата Ц-класа купе,220 цди се продава за скромни 67.000 евра..

Фантастична понуда..

--- Крај на цитатот ---
Гомно. Мислам свака част, колата е фантастична, ама малце исаф...

Tommy:

--- Цитат: edonos на 24 Декември 2011, 11:55:13 am ---Вчера бев до салонот на Бенз,новата Ц-класа купе,220 цди се продава за скромни 67.000 евра..

Фантастична понуда..

--- Крај на цитатот ---
секоја чест на тој што ке ги искешира ...

Deni:
Секоја чест стварно, да собереш тендерче за перење на 70к, не е мала работа.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија