Автомобили > Нови Автомобили

Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...

<< < (925/940) > >>

AUUU:

--- Цитат: mkm на 28 Јануари 2024, 13:40:57 pm ---Новата HONDA CR-V  во салонот на Ауто трејд. Ама како и изминативе 10-тина години гарант нема да прочитаме тест на било која нова Хонда. Сивикот веќе збајати

--- Крај на цитатот ---
50.000 еур или има и поефтина варијанта?

Jimny:
>

Jimny:
неодолива понуда

AUUU:
https://www.carscoops.com/2024/03/you-can-buy-a-dodge-challenger-for-less-than-a-honda-hr-v/

mkm:

--- Цитат: AUUU на 28 Јануари 2024, 13:49:11 pm ---
--- Цитат: mkm на 28 Јануари 2024, 13:40:57 pm ---Новата HONDA CR-V  во салонот на Ауто трејд. Ама како и изминативе 10-тина години гарант нема да прочитаме тест на било која нова Хонда. Сивикот веќе збајати

--- Крај на цитатот ---
50.000 еур или има и поефтина варијанта?

--- Крај на цитатот ---
Бев прашав. Се нудат 2 нивоа на опрема со цена од 61К и 65К. Од толку што се оптимисти дека ќе растураат со продажба дури ни сајтот не го имаат апдејтувано

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија