Автомобили > Нови Автомобили

Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...

<< < (921/925) > >>

zeroSignal:

--- Цитат: Sephiroth на 21 Септември 2023, 19:29:18 pm ---Јебига, нов е 19700 со послабиот мотор + 300 за боја + 1000-1500 за појакиот мотор + 1000 за зимски сет, ќе те чини на ново околу 22000 (ама не можеш веќе да го купиш со јакиот мотор ради европски булшит регулативи). Ако му одземеш 35% од цената искача 16300-16600. Мислам дека е фер, ама сакам да чујам мислења.

--- Крај на цитатот ---

Па не, од 22.000 ако одземеш 35% од цената искача 14.300.

Мислам, во секој случај зајдоа со цените на ново сите. Ти посакувам среќа.

Deni:

--- Цитат: zeroSignal на 21 Септември 2023, 21:16:59 pm ---
--- Цитат: Sephiroth на 21 Септември 2023, 19:29:18 pm ---Јебига, нов е 19700 со послабиот мотор + 300 за боја + 1000-1500 за појакиот мотор + 1000 за зимски сет, ќе те чини на ново околу 22000 (ама не можеш веќе да го купиш со јакиот мотор ради европски булшит регулативи). Ако му одземеш 35% од цената искача 16300-16600. Мислам дека е фер, ама сакам да чујам мислења.

--- Крај на цитатот ---

Па не, од 22.000 ако одземеш 35% од цената искача 14.300.

Мислам, во секој случај зајдоа со цените на ново сите. Ти посакувам среќа.

--- Крај на цитатот ---
Е така, нешто не ми излагаше бројката. Така веќе држи вода.

AUUU:

--- Цитат: Sephiroth на 21 Септември 2023, 19:29:18 pm ---Јебига, нов е 19700 со послабиот мотор + 300 за боја + 1000-1500 за појакиот мотор + 1000 за зимски сет, ќе те чини на ново околу 22000 (ама не можеш веќе да го купиш со јакиот мотор ради европски булшит регулативи). Ако му одземеш 35% од цената искача 16300-16600. Мислам дека е фер, ама сакам да чујам мислења.

--- Крај на цитатот ---
Ма супер е тој мотор и комбинацијата со хибридниот систем. Кај се поскапи сега него и се полоши.

Sephiroth:
Да да, лошо ги пресметав процентите, делев со 1.35 наместо да множам со 0.65. Риото што го линкаше Браво има бајаги помалку опрема и прилично послаб мотор, дури имаат и скриено на сајтот колку троши.

Пред некоја недела имаше Свифт во Toyota Used, со послабиот мотор, помалку опрема и без зимски сет, беше ставен 15500, сега веќе го нема ни на сајтот ни по огласнициве. Од таму се надевам дека мојот ќе отиде по цената што си ја имам замислено. Фала ви на мислењата, ама сепак, кога ќе го огласам, ќе биде 16500.

grandemiki:
Здраво, мислење за DFSK брендов ? некако ценава ми е примамлива за ваква кола, новиов модел shine им е многу добар.

https://dfsk.mk/wp-content/uploads/2023/12/Cenovnik-SHINE-1.pdf

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија