Општо > Генерални Муабети

Некој што увезува коли од Америка?

(1/1)

kvinmi:
Веќе неколку месеци барам специфична кола али во европа многу поскапо ја продават и нема добри па сакам да прашам дали има овде луѓе што ми можеле да увезат кола за мене односно што се во Америка и може да средиме некако
Секако ке бидат платени за услуга, или ако знаете некој што го прави ова?

Jimny:

--- Цитат: kvinmi на 08 Декември 2023, 11:12:36 am ---Веќе неколку месеци барам специфична кола али во европа многу поскапо ја продават и нема добри па сакам да прашам дали има овде луѓе што ми можеле да увезат кола за мене односно што се во Америка и може да средиме некако
Секако ке бидат платени за услуга, или ако знаете некој што го прави ова?

--- Крај на цитатот ---

Истото и мене ме интерсира конкретно за Форд Бронко

kvinmi:
Itno mi e
ako nekoj znae ke platam

bear:
Де бре пријател, па :
1. Пиши што кола е. (Може ја има кај комшиите)
2. Врти по шпедиции, тие имаат контакти.
3. Врти по грЦки броеви, они имаат пристаниште.
4. Врти кај бугарите, они се тата мата за коли.

Zizi:
Има во бугарија фирма што носи коли од УСА, си кажуваш што бараш они ти тражат и се договарате.
Тие ја прават цела документација за до бг, после можеш да ја увезеш кај нас.

Навигација

[0] Индекс на пораките

Оди на целосна верзија