Огласи > Купувам

Компресор за клима Форд Фокус 2003 1.4

(1/1)

Ford Focus:
Здраво, каде можам да најдам половен компресор за клима за Форд Фокус 2003год. 1.4
Ви благодарам.

bear:
Види во Хамза моторс. Шутка мислам беа.

Ford Focus:
Немаат таму.  :-\

Навигација

[0] Индекс на пораките

Оди на целосна верзија