Огласи > Продавам

Мед

(1/4) > >>

BraneMKD:
Се продава ливадски мед од село Отошница / Ранковце. Цена 600мкд.AUUU:
Јас сакам една тегла. Ме интересира дали има рок на траење некој или може  да стои, пошто имам некои стари тегли од пред 3-4 години у подрум.

dreamson:
Ако е природен мед, тој нема рок на траење и никогаш не се расипува.

bear:

--- Цитат: dreamson на Септември 18, 2023, 22:26:55 pm ---Ако е природен мед, тој нема рок на траење и никогаш не се расипува.

--- Крај на цитатот ---

Само кристализира. И го загреваш во млака вода.

AUUU:
Фала на одговор. Јасно :)

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија