Огласи > Купувам

Купувам комплет машина за мотор крос/ендуро/супермото 4т 250cc или 4т 450cc

(1/1)

Wut:
Здраво дечки барам комплет машина со се палење, карбуратор и алансер. Битно ми е да е 250 или 450cc 4т, и да биде Honda, Yamaha, KTM, или Kawasaki. Не ми е битно која година е се додека користи карбуратор а не инџектор и е во исправна состојба.

Навигација

[0] Индекс на пораките

Оди на целосна верзија