Огласи > Продавам

Нов, неупотребен детски велосипед 12"

(1/1)

Diesel:
Се продава детски велосипед, 12".

Велосипедот е нов, неупотребен воопшто.

Праќам по карго. Цена: 2.500,00 денари

071 379 990


Diesel:
Продадено, клуч.

Навигација

[0] Индекс на пораките

Оди на целосна верзија