Автомобили > CARclub Тестови

CARclub Тест: Maserati Grecale 2.0 GT

(1/4) > >>

zeroSignal:


https://www.carclub.mk/2023/09/12/test-maserati-grecale-2-0-300-gt-nova-samouverena-nasoka-za-maserati/

Tischläufer:
Фантазија во секој поглед. Ама што би рекле експертите од Карклаб, 110.000 евра за четирицилиндарец?

AUUU:

--- Цитат: Tischläufer на Септември 12, 2023, 18:42:47 pm ---Фантазија во секој поглед. Ама што би рекле експертите од Карклаб, 110.000 евра за четирицилиндарец?

--- Крај на цитатот ---
Би рекле дека спонзорушата треба ептен да се покаже за тие пари.

bear:
@zeroSignal Ако имаш 120к евра, дали би го купил?

zeroSignal:

--- Цитат: Tischläufer на Септември 12, 2023, 18:42:47 pm ---Фантазија во секој поглед. Ама што би рекле експертите од Карклаб, 110.000 евра за четирицилиндарец?

--- Крај на цитатот ---

Ова е наредено со сите дополнителни работи, па затоа е таа цена. Немам itemized листа што колку кошта, ама во Германија само Sonus Faber аудиото е 2500 евра. Претпоставувам и кај нас е нешто слично.

Иначе почнува од ~88.000.


--- Цитат: bear на Септември 12, 2023, 18:55:43 pm ---@zeroSignal Ако имаш 120к евра, дали би го купил?

--- Крај на цитатот ---

Не, ама тоа е поради тоа што не би купил SUV. Ова е директен конкурент на Porsche Macan и ги таргетира неговите купувачи.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија