Општо > Техника и Опрема

Што да правам со звучнициве?

(1/2) > >>

kutlesh:
Здраво. Си купив два нови звучника Алпина. Вадат троа поквалитетен звук, иако се исто моќни како и фабричките.
Сеа имам два вишок звучника Кенвуд.

Не знам што да правам со истите.

Дали да ги продадам, дали би ги купил некој? Колку би била цената? (Волксваген Лупо, 2000та, Кенвуд е и радиото)

Или повеќе се за подарување?

Или, би можел некако да го подобрам звучниот систем во колата така што ќе имам некаде позади уште два звучника, и ќе имам „Сараун“ систем :P

Simo - Carrier159:
Lupo-то ако има место позади за 16-ки, метни ги позади. Не сечи задна клупа за монтажа, тоа е „соу јестрдеј“. Сураунд нема да има, ама ќе има повеќе звук.

kutlesh:
Мислам дека не видов, отвори за звучници позади. Би да проверам уште еднаш, ама мислам дека нема.

А може да ми именувате фирми што прават вакви работи, звучен систем во кола?

Пошто сеа би требало да се вклучат 4 звучника наместо два. Радионо е исто старо. Можда не е правено за 4 звучника.

Ѕвонев во Новус пред некое време. Ми велат, немаме работници за таа и таа работа :D

marjanot:
прашај во Vox - Car Audio & Alarm
би требало да ти одговорат на се' што те интересира

kutlesh:
Други освен Новус?

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија